Megi86
Fanka BB :)
To nie było krwawienie. Może z łyżka wodnistego śluzu podbarwiona na jasno różowo. Napewno nie czysta żywa krew. Na jutro nie ma szans się dostać a do szpitala na ginekologię mam 36km. A ja nie zmotoryzowana. Kurcze łyknelam teraz no-spe bo brzuch mnie jak na okres pobolewać delikatnie a przed prysznicem zrobiłam siku i wyleciał że mnie taki jakby kawałeczek nabłonka z nitkami krwi. Zaczynam się zastanawiać czy jest sens robić hcg jutro..??? Tak czy siak leżę już w łóżku. A w pt zasuwam do gina.
Gdybys zadzwoniła jutro rano i opisala syt. to by Cię może jutro przyjął? Coś się przecież dzieje a nie jest to Twoje widzimisie. Ja bym sprobowala. Hmm druga sprawa to nie wiem czy db robisz biorąc nospe, bo gdybys miała skurcze lub ból to nospa by je złagodziła i byś nie wiedziała czy Ci coś dolega. Wiem, ze często przy różnych - niezidentyfikowanych - stanach bólowych nie powinno brać się tabletek przeciwbólowych bo te maskują objawy (np. podejrzenie wyrostka, ostry ból głowy, ostry ból w klatce itd.). Stad tez nie wiem czy przy tych objawach db rozwiązaniem jest nospa - nie znamy przyczyny bólu i skąd krwawienie. Spróbuj dostać się jutro - bez wymówek! Ten duphaston wzięłaś w jakiej dawce? A dlaczego masz wątpliwości co do jutrzejszego badania bhcg?
Ostatnia edycja: