reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

lutowe mamy 2019

na kiedy termin??

• Wszystkich głosujących
    101
Hej dziewczyny, dawno nie pisałam bo i nie miałam bardzo o czym.
Dzisiaj miałam moje pierwsze usg:D Jestem bardzo podeksytowana gdyż według usg to 7t2d, fasolka ma 1,14 mm i serducho 153/min. Szaleję z radośći bo miałam bardzo złe przeczucia, a tu się okazuje książkowo:D
Pięknie ❤️ Gratuluje

reklama
Hej dziewczyny, dawno nie pisałam bo i nie miałam bardzo o czym.
Dzisiaj miałam moje pierwsze usg:D Jestem bardzo podeksytowana gdyż według usg to 7t2d, fasolka ma 1,14 mm i serducho 153/min. Szaleję z radośći bo miałam bardzo złe przeczucia, a tu się okazuje książkowo:D
O moje małe serduszko biło dziś identycznie ;)

IrenaX spokojnie, czekaj na wynik bety...

Tak, usg, później krew. Badał mnie lekarz chyba z 10 minut. Mowil ze ciąża na pewno z prawego jajnika, No ale narazie wielka niewiadoma :( może się jeszcze pokazać pęcherzyk, choć mówil ze to trochę późno, No ale jak pytałam to jeszcze szanse daje... bo mówił ze może tez tak być ze ciąży już nie ma, bo obumarła, pfuu pfuu, albo ze bardzo wczesna lub tez umiejscowiona w brzuchu... ja pierdziele, coś wspomniał o zaglądaniu w brzuch :szok::sad: tak się boje:( ale mnie nic nie boli, dobrze się czuje, nie mam plamien nic...
Irenax trzymam bardzo mocno kciuki i paluchy u nóg też zacisniete. Kurcze cały czas obstawiam że to za wcześnie. U znajomej dopiero w 6tc 1d było widać pecherzyk też dostała skierowanie do szpitala bo lekarz nic w 5tc 6,d nie widział a ona odczekała i poszła do innego gina i całe szczęście jest teraz Szymon. Zrobią betę i bedzbę wszystko jasne. Bądź dzielna. Tulę. Trzymajcie się cieplutko.

Dziewczyny,które widziały już swoje dzidziule na USG , sprawdzałyscie jakiej płci możecie się spodziewać wg tej teorii ,która któraś z nas (przepraszam,nie pamiętam po nicku kto) zamieściła tutaj? Ciekawa jestem czy to się sprawdza :)

Irenax trzymam bardzo mocno kciuki i paluchy u nóg też zacisniete. Kurcze cały czas obstawiam że to za wcześnie. U znajomej dopiero w 6tc 1d było widać pecherzyk też dostała skierowanie do szpitala bo lekarz nic w 5tc 6,d nie widział a ona odczekała i poszła do innego gina i całe szczęście jest teraz Szymon. Zrobią betę i bedzbę wszystko jasne. Bądź dzielna. Tulę. Trzymajcie się cieplutko.
Tez mam taka nadzieje ❤️

reklama
Dziewczyny stres jest najgorszy :) ale powiem wam jedno że sama zaczynam się stresować a wizyta dopiero za tydzień ale mam nadzieję że wszystko będzie dobrze ja mam o tyle dobrze że gdy coś jest nie tak to dzwonię do mojej gin i przyjmuje mnie nawet o 3 w nocy :)

Do góry