reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

lutowe mamy 2019

na kiedy termin??

• Wszystkich głosujących
    101
Była wczoraj na wizycie :)
Czekałam od 16 do 21 bo babka przyjmuje w szpitalu i była masa kobiet do niej a na dodatek na recepcji mnie niezarejestrowali i musiałam wchodzić jako ostatnia choć byłam trzecia jak przyszłam. Parodia normalnie.
Ciężko było znaleźć zarodek bo się tak schowal, że szukała go chyba z 30 minut i myślała już że to ciąża pozamaciczna.. :( przestraszyłam się jak cholera ale się udało na szczęście
Z USG wychodzi 6 tydzien. Młody mierzy nieco ponad 4 mm :)
Ale najważniejsze!
Serduszko już pięknie bije.
Może i jeszcze nie słychać ale pięknie widać.
:)

reklama
Była wczoraj na wizycie :)
Czekałam od 16 do 21 bo babka przyjmuje w szpitalu i była masa kobiet do niej a na dodatek na recepcji mnie niezarejestrowali i musiałam wchodzić jako ostatnia choć byłam trzecia jak przyszłam. Parodia normalnie.
Ciężko było znaleźć zarodek bo się tak schowal, że szukała go chyba z 30 minut i myślała już że to ciąża pozamaciczna.. :( przestraszyłam się jak cholera ale się udało na szczęście
Z USG wychodzi 6 tydzien. Młody mierzy nieco ponad 4 mm :)
Ale najważniejsze!
Serduszko już pięknie bije.
Może i jeszcze nie słychać ale pięknie widać.
:)
Super! Gratulacje [emoji480][emoji64]

Dzień dobry. My powoli szykujemy się do pediatry. Od rana mnie trochę mdli i brzuch ciągnie. Jeszcze koszmary mi się dziś śniły i czuje się zupełnie niewyspana. Miłego dnia i trzymam kciuki za dzisiejszy dzień. Oby same dobre wieści były [emoji110][emoji111]

No to być może jeszcze nie było serduszka? I dopiero siw pojawi? Ktory to tydzień według om? Sugerowanie się na tym etapie wymiarami dzidzi może być mylne
2mm w jedną stronę znacznik i już mamy tydzień do przodu. Jednym słowem wszystko zależy od umiejętności dr i sprzętu. Super [emoji8]Dokladnie Jeżeli dobrze oceniłam sytuacje na monitorze to wyglądało by u nas na chłopca [emoji16]Rzadko przy takiej niskiej becie coś widać na USG.[/QUO nie mogę się sugerować om gdyż mam nieregularne cykle raz 22 raz 32 dni ostatnia @ miałam 27 kwietnia

Dzień dobry:) Gratuluję fasolek, serduszek. Ja jeszcze 2 tyg czekam na wiz.

Gabrysia to się naczekałaś ,ale warto było ;)

A ja dzisiaj taka połamana jestem, spałam z chłopakami bo się przykraczyli do łóżka, to było bardziej czuwanie niż sen w pozycji bliżej nie okreslonej hahahha.

Irenka, melduj co tam u Ciebie.:yes:

A ja dzisiaj taka połamana jestem, spałam z chłopakami bo się przykraczyli do łóżka, to było bardziej czuwanie niż sen w pozycji bliżej nie okreslonej hahahha.

narazie czekam, ale ciśnienie w porzo, gorączki nie ma, zobaczymy co powie lekarz

Tak bardzo bym chciała zobaczyć Bąbelka ❤️ Bardzo mnie to stresuje :( czy to możliwe ze jest ciąża (26-27.05) bylo ostatnie współżycie, a pęcherzyka jeszcze nie ma :( boje się ze coś jest nie tak:( No ale z drugiej strony lekarz powiedział ze przy becie 600 nie ma prawa widać pęcherzyka. Tylko to było w sobotę, dzisiaj już powinna być beta grubo ponad 1000. Mam nadzieje ze jest i ze bąbelek się pokaze w koncu Bo mamusia się stresuje!

Lekarz ogólnie wczoraj powiedział, ze są 3 opcje:
1- wczesna ciąża 3tydzien,
2-ciąża obumarła,
3-poza macica zagnieżdżona.
Matko strasznie się tego słuchało, mam nadzieje ze jednak 1 opcja. Choć to już trochę trwa:/ bo od współżycia mija już 4 tygodnie :/ sama nie wiem o co ty chodzi, choć znam swoje ciało... ale gdyby te plamienie moje 13.06 (29dc) było spowodowane zagnieżdżeniem, to mogłoby być ze bardzo wczesna, to może by się zgadzało... a tak sama nie wiem :/

reklama

Ah.. szkoda gadać. Na dodatek poszłam i opieprzyłam babkę na recepcji bo okazało się że jest jakaś niedoinformowana i każdej z dziewczyn w poczekalni mówiła co innego.
No warto warto było czekać :) mój jak zobaczyl że serduszko bije to łzy w oczach :) :) :)
Ale dumny jest jak cholera :)

Do góry