reklama
Megi86
Fanka BB :)
Chodziłam do innego lekarza, to mi też dopiero przy drugiej wizycie (9/10tc) założył kartę, teraz będę chodzić do innego, to może od razu założy jak tylko serduszko usłyszy
@Megi86 to trzymam kciuki! Ja też mam jutro na 17.
OK. Ja za Ciebie tez! i za Kogoś jeszcze - tak więc ktore to Dziewczę?
Troche pozno wizytujemy, osobiscie wole wczesniej, ale co zrobic. Ja mam dokladnie na 17:10 a wejde pewnie cos ok 17:30 bo zawsze jest opoznienie. I jest taka sprawa Kobitki, w zwiazku z powyzszym te ktore jutro beda 3maly za nas/za mnie kciuki to prosze ich nie puszczac co najmniej do 18
Milego wieczorku!
Semifreddo
Aktywna w BB
Trzymam kciuki za was
Mój M w podróży służbowej - wróci dopiero w piątek. Szkoda, że musiał wyjechać tego samego dnia kiedy się dowiedzieliśmy ale staram się nie pozwalać sobie wpaść w melancholijny nastrój.
Mój M w podróży służbowej - wróci dopiero w piątek. Szkoda, że musiał wyjechać tego samego dnia kiedy się dowiedzieliśmy ale staram się nie pozwalać sobie wpaść w melancholijny nastrój.
KasiaKaty
Tak dla smiechu...
Z cyklu: ciązowe odchyly...
Przywiozl mi moj tata cukierki ostatnio jak byl w odwiedzinach. Bezglutenowe, mix. Dzisiaj do pracy kilka wzielam, otwieram patrze: kukułka! Mmmm prosto do buzi, ale ze w pracy nudno to rozkrecilam papierek, zeby sprawdzic czy faktycznie bezglutenowe czytam sklad a tam!!!! Alkohol 2.8%
Kukulke wyplulam do kosza jak najszybciej...serce w gardle!!! Alkohol w ciazy!!!
I usiadlam I sie tak z siebie samej rozesmialam, ze az do ubikacji na siusiu biec musialam...
Z cyklu: ciązowe odchyly...
Przywiozl mi moj tata cukierki ostatnio jak byl w odwiedzinach. Bezglutenowe, mix. Dzisiaj do pracy kilka wzielam, otwieram patrze: kukułka! Mmmm prosto do buzi, ale ze w pracy nudno to rozkrecilam papierek, zeby sprawdzic czy faktycznie bezglutenowe czytam sklad a tam!!!! Alkohol 2.8%
Kukulke wyplulam do kosza jak najszybciej...serce w gardle!!! Alkohol w ciazy!!!
I usiadlam I sie tak z siebie samej rozesmialam, ze az do ubikacji na siusiu biec musialam...
IrenaX
Już jestem ;( nie lubie szpitaliO której idziesz do szpitala?
Już jestem ;( nie lubie szpitali
Nikt nie lubi daj znać jak będziesz coś wiedziała.
IrenaX
Oki narazie nic nie wiedza póki co czekac Boże zeby ten pęcherzyk się pojawiłNikt nie lubi daj znać jak będziesz coś wiedziała.
Oki narazie nic nie wiedza póki co czekac Boże zeby ten pęcherzyk się pojawił
Przypomnij który tydz wg okresu ?
Baffi26
według usg 8 tydzień i 6 dzień u lekarza bylam 2 tygodnie temu był to 5 tydzień i 6 dzień widziałam fasolke ale nie serduszko teraz widziałam wyraźnie gdzie glowa a gdzie pupa dziecka a ja przytylam pol kilo@Baffi26 a jestes w stanie wybrac sie do innego lekarza? Zeby sprawdzic co I jak? W ktorym jestes tygodniu? Bylas juz wczesniej na usg I widzialas serduszko wczesniej?
reklama
KasiaKaty
Ja bym gnala do innego lekarza albo na a&e zeby sprawdzic jeszcze raz...albo zly sprzet I nie dokladnie sprawdzil lekarz (mam nadzieje!), albo niestety poronienie zatrzymane I dzidzi serduszko przestalo bic niedawno, dlatego tak urosla...przyrost masy ciala w pierwszym trymestrze to raczej nie od ciazy, tak samo z symptomami - przy poronieniu zatrzymanym moga byc a I moze nie byc zadnych objawow ciazy...według usg 8 tydzień i 6 dzień u lekarza bylam 2 tygodnie temu był to 5 tydzień i 6 dzień widziałam fasolke ale nie serduszko teraz widziałam wyraźnie gdzie glowa a gdzie pupa dziecka a ja przytylam pol kilo
Trzymam kciuki za pierwszy scenariusz :*