Megi86
Fanka BB :)
Wiem i Ci wcale nie zazdroszcze, bo wiem ze caly czas myslisz... inaczej sie nie da. Hmm dziwie sie tylko, ze masz plamienie biorac luteine i duphaston. Jakie to dawki? Dlaczego Ci je lekarz zalecil?Dziękuje dziewczyny. Leżę cały dzień. Oby wszystko było ok. Jutro idę na badania. Jejku, jakie to wszystko jest straszne.., a najgorsza ta niepewność.
Masz za niski progesteron? Moglo by byc tak gdybys wczesniej miala problem z progesteronem (za niski) albo jesli jestes w ciazy stymulowanej (?) W normalnym ukladzie prawie zawsze - bo zawsze zdarzaja sie wyjatki - progesteron w odpowiedniej ilosci jest wytwarzany - tu ze wzgledu na Twoj tydz. - przez cialko zolte.
Tsh.. hmm mialas robione przed ciaza?
Bhcg - kiedy ostatnio robilas? Bo nawet gdyby tfu tfu odpukac w niemalowane cos bylo to bhcg tak szybko nie spada. A przyrost od ostatniego razu i tak bedzie. Wiec po dzis dniu robienie go jutro.. no nie wiem, ale moze sie znam bo lekarzem nie jestem.
Wg mnie najbardziej miarodajnym byloby badanie. Pisalas ze to 6 tydz. tak? Dobry lekarz z odpowiednim sprzetem by mogl juz cos powiedziec i ocenic.
Sadze jednak, ze nie mozna tez zaraz uprawiac czarnowidztwa. Plamienie sie zdarza i to wielu kobietom i nic zlego sie nie dzieje. Gleboko wierze, ze bedzie tak samo w Twoim przypadku A teraz czujesz sie dobrze?