reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

lutowe mamy 2019

na kiedy termin??

• Wszystkich głosujących
    101
reklama
20180617_195330.jpg Dzień dobry moje drogie milego dnia wam zycze u mnie znow mdlosci lekkie z rana sie pojawiaja a poza tym ok tak jak pisalam wczoraj swierze zdjecie wyciaglo mnie jeszcze bardziej

Załączniki

• 20180617_195330.jpg
    20180617_195330.jpg
    311 KB · Wyświetleń: 124
Niech ktoś mi da dzisiaj kopa, bo nie chce mi się iść do pracy...
A jak u Was Kochanie?

@forgetmenot - jak tam noc? Wszystko ok?

Baffi - ojejujciu! W szoku jestem! Już nie ukryjesz! :)
KasiaKaty - witamy Kochana! Rozgość sie bo spędzimy to jeszcze trochę czasu wszystkie razem :) ja tez mam na stanie 6 latka!

Dziewczyny pobolewają Was jeszcze jajniki? Mi podczas nagłego wstawania albo zmiany pozycji reagują. Poza tym byłam wczoraj u brafitterki bo wszystkie staniki za małe i oto weszłam w rozmiar 75DD [emoji28]

Ja dalej dzisiaj plamie [emoji22] idę na badania i mam nadzieje, ze mnie jutro przyjmie wyjątkowo bo do 26.06 to się nerwowo wykończę. Na szczęście brzuch mnie nie boli dzisiaj. Martwi mnie jednak to, ze plamie mino duphastonu i luteiny. Zaczynam mieć czarne wizje [emoji22]

Dzień dobry dziewczyny :) jak wasze nocki? Ja miałam potworne koszmary, nic związane z ciążą ale coś strasznego, ciągle się budziłam :dry:
Pracującym szybkiego fajrantu a dziewczynom w domku spokojnego dnia!

Baffi no no ładnie :) Pewnie to, że to kolejna ciąża oraz szczupła figura mają wpływ na to, że Ci brzuszek szybko się pojawił.
Ja mam swój brzuch "tłuszczowy", swoją nadwagę, więc zanim będzie widać cokolwiek większego to minie trochę czasu tak myślę. Chociaż mąż wczoraj do mnie mówi, że według niego już mi trochę brzuch "wydęło" - ja tego nie widzę. Ale żeby było łatwiej u mnie zauważyć, to zacznę się mierzyć w brzuszku. Bo wagowo jak na razie jest coraz mniej przez osłabiony apetyt.

No i u mnie dziś 8 dzień spóźnienia miesiączki, brzuch wciąż pobolewa jakby miała nadejść, ale myślę, że już nie nadejdzie, za długo jej nie ma by móc to na torbiele zwalić ;) Także zostaje mi jeszcze tylko czekać na usg, na które wybiorę się dopiero w przyszłym tygodniu - jeju jak mi się to dłuży.

Poza tym żadnych nowych dolegliwości na stanie. Na razie mnie nie mdli i tfu tfu. Ogólnie czuję się dobrze, ale chce mi się wcześniej spać i dłużej, a mój dwulatek ma na odwrót, także w tej ciąży sobie nie pośpię hehe. Na szczęście teraz padł na drzemkę, ciekawe na jak długą, bo dziś to przed 5 miałam pobudkę.

reklama
ForgetMeeNot trzymam kciuki oby to plamienia nie było niczym ważnym :(

Ninka współczuję koszmarów. Ja rzadko pamiętam swoje sny.

Do góry