reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

lutowe mamy 2019

na kiedy termin??

• Wszystkich głosujących
    101
reklama
Faktycznie spory, ale przynajmniej coś widać u mnie prawie nic nie widać. Zależy pod jakim kątem patrzeć hahha
:))

Czesc Dziewczyny!

Dolaczam do Was i ja :) jestem dzis dokladnie w 6 tyg i 0 dni ;) i wlasnie wrocilam z usg, gdzie widzielismy nasza kropeczke, i pulsujace serduszko :) nawet kilka razy slyszelismy, ale, ze usg robione przez brzuch to troche przerywalo poniewaz ciaza jest jeszcze bardzo wczesna. Mam nadzieje, ze spedzimy tu razem mile pierwsze 9 miesiecy.

Pozdrawiam i do uslyszenia :)

Hej Migotka :) super, czyli mamy tą samą planowaną datę porodu 10 luty 2019 :)
Mam nadzieje, ze tez zobaczysz juz serduszko :) jak pewna jestes swoich dat? Ja wiem na pewno, ze do zaplodnienia doszlo 17 maja :)
Buziaki

Hej Migotka :) super, czyli mamy tą samą planowaną datę porodu 10 luty 2019 :)
Mam nadzieje, ze tez zobaczysz juz serduszko :) jak pewna jestes swoich dat? Ja wiem na pewno, ze do zaplodnienia doszlo 17 maja :)
Buziaki
Oj dokladnie nie wiem, cykl mialam monitorowany i lekarz powiedział że mamy sie przytulać od soboty 19.05do środy 23.05 codziennie. Wiec jakos między tymi dniami. 17 bylam na monitoringu, ale pęcherzyk jesscze nie pękł:)

reklama
@forgetmenot ja tez plamilam w pierwszej ciazy, brazowe planienie kolo 6 tyg, potem w 8tyg krew chlusnela ze mnie :( mialam usg i w 6 i w 8 tyg i wszystko bylo dobrze mimo plamienia/krwawienia i Dominik konczy w sierpniu 6 lat :)

@migotka - to w takim razie czekamy na pierwszy scan :) wtedy lekarz okresli dokladniej ktory tydzien :)

@Atina1905 slodkich snow [emoji8]

Do góry