reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

lutowe mamy 2019

na kiedy termin??

• Wszystkich głosujących
    101

Załączniki

• Screenshot_20180620-154222.png
    Screenshot_20180620-154222.png
    64,9 KB · Wyświetleń: 54
reklama
Wszystko ok bylas już u gina?
Ja?
Oczywiście :) ja do ginekologa poleciałam jak tylko zrobiłam 4 testy i 4 były pozytywne. ;) byłam u ginekologa 13.06 i to był szczęśliwy dzień i to bardzo ;)
Gdy uslyszalam że mam pogrubioną macicę to od razu się domyśliłam, że się udało ;)
Pani ginekolog nic nie powiedziała, nie była chyba do końca pewna co toż tego będzie.
Powiedziała że nie widzi pecherzyka, najwidoczniej skubany się mi schował ;) taka niespodziankę dostałam ;)
Na dodatek jestem po odstawieniu tabletek anty dopiero drugi cykl ;)

Różni się to tylko godzina wyników, czyli tak naprawdę niczym [emoji3] wszytko jest dobrze. Kiedy masz wizytę? Na kiedy termin przewidywany?
Wizytę mam na następny czwartek, udało mi się do niej zapisać na NFZ na szczęście bo wizyty ma cholernie drogie.. a to by była druga w tym miesiącu więc się wycwaniłam :D :D :D
Wychodzi, że na walentynki +/-

Witam lutowe mamusie:) mam już córeczkę 09/2016 którą do tej pory kp, mam takie pytanie ostatnia OM 17.05 przytulanko 31.05 , test robiłam 17.06 - II kreski. W poniedziałek zrobiłam hcg ilościowe wynik 74,3 , dziś powtórzyłam i jest 193,2 nie wiem jak interpretować z tym kalkulatorem???? Pozdrawiam. Wychodzi termin 24.02.2019. Martwię się trochę wynikiem bo coś mało wyszło. Normy mam 2-3tydz 100-5000, 3-4tydz 500-10000. U mnie 4+5d.

Ostatnia edycja:
Witam lutowe mamusie:) mam już córeczkę 09/2016 którą do tej pory kp, mam takie pytanie ostatnia OM 17.05 przytulanko 31.05 , test robiłam 17.06 - II kreski. W poniedziałek zrobiłam hcg ilościowe wynik 74,3 , dziś powtórzyłam i jest 193,2 nie wiem jak interpretować z tym kalkulatorem???? Pozdrawiam. Wychodzi termin 24.02.2019. Martwię się trochę wynikiem bo coś mało wyszło. Normy mam 2-3tydz 100-5000, 3-4tydz 500-10000. U mnie 4+5d.
Nie trzymalabym się tak kurczowo tych norm. U mnie dZiś 5tydz6d i mam betę 2297 co według niektórych norm jest mało a wg innych dobrze ;)

Bardzo dobrze ze tyle pijesz ja tez ogólnie więcej pije niż przed ciąża bo mam taka potrzebę ;) jem tonami owoce i warzywa wszelkiego rodzaju fasola kalafior bob czereśnia arbuz nektarynki. Mam odrzut do miesa musi mnie naprawdę najść żeby zjeść kotleta ;)
Też nie mam apetytu na mięso. Jak robię w domu mięsko dla domowników to aż mnie mdli :-)

Kurczę nie mam pojecia ale może 6-7? Jutro idę do lekarza to się dowiem jak to dokładnie jest u mnie,bo też nie jestem pewna na 100% :)

reklama
Do góry