Gabrysia95
Zaangażowana w BB
Mi wyszlo tak, ale to chyba też dobrze?Bardzo prosze Zobacz załącznik 869248
Oj aby się bobo rozwijalo dobrze, nic więcej mi nie potrzeba
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mi wyszlo tak, ale to chyba też dobrze?Bardzo prosze Zobacz załącznik 869248
Różni się to tylko godzina wyników, czyli tak naprawdę niczym [emoji3] wszytko jest dobrze. Kiedy masz wizytę? Na kiedy termin przewidywany?Mi wyszlo tak, ale to chyba też dobrze?
Oj aby się bobo rozwijalo dobrze, nic więcej mi nie potrzeba
Ja?Wszystko ok bylas już u gina?
Wizytę mam na następny czwartek, udało mi się do niej zapisać na NFZ na szczęście bo wizyty ma cholernie drogie.. a to by była druga w tym miesiącu więc się wycwaniłamRóżni się to tylko godzina wyników, czyli tak naprawdę niczym [emoji3] wszytko jest dobrze. Kiedy masz wizytę? Na kiedy termin przewidywany?
Nie trzymalabym się tak kurczowo tych norm. U mnie dZiś 5tydz6d i mam betę 2297 co według niektórych norm jest mało a wg innych dobrzeWitam lutowe mamusie mam już córeczkę 09/2016 którą do tej pory kp, mam takie pytanie ostatnia OM 17.05 przytulanko 31.05 , test robiłam 17.06 - II kreski. W poniedziałek zrobiłam hcg ilościowe wynik 74,3 , dziś powtórzyłam i jest 193,2 nie wiem jak interpretować z tym kalkulatorem???? Pozdrawiam. Wychodzi termin 24.02.2019. Martwię się trochę wynikiem bo coś mało wyszło. Normy mam 2-3tydz 100-5000, 3-4tydz 500-10000. U mnie 4+5d.
Też nie mam apetytu na mięso. Jak robię w domu mięsko dla domowników to aż mnie mdli :-)Bardzo dobrze ze tyle pijesz ja tez ogólnie więcej pije niż przed ciąża bo mam taka potrzebę jem tonami owoce i warzywa wszelkiego rodzaju fasola kalafior bob czereśnia arbuz nektarynki. Mam odrzut do miesa musi mnie naprawdę najść żeby zjeść kotleta
U mnie jest 5871,40 i zastanawiam się teraz który to w końcu tydzień skoro u ciebie ponad 2000 i 5 tydzień . Podpowiesz??Nie trzymalabym się tak kurczowo tych norm. U mnie dZiś 5tydz6d i mam betę 2297 co według niektórych norm jest mało a wg innych dobrze
Jak się dowiesz to od razu dawaj znać bo jestem bardzo ciekawa. Z ogólnych wyliczeń wychodzi 6 prawie 7 tydzieńKurczę nie mam pojecia ale może 6-7? Jutro idę do lekarza to się dowiem jak to dokładnie jest u mnie,bo też nie jestem pewna na 100%