gaya11
Fanka BB :)
O kochana wybacz, mało się udzielam ostatnio ale jakoś bezpieczniej się czuję na zamkniętym .I nie dlatego,że jestem ze 'starej" ekipy, tylko dlatego,że cenię moją prywatność. Mam większe zaufanie do dziewczyn z którymi jestem tutaj od dawna/To jest chyba logiczne prawda. I jakoś nie przypominam sobie,żeby większość z nas poruszała tutaj bardzo osobiste tematy- po to własnie chciałyśmy zamknięty.Mam dziwne, wrażenie odnośnie Twojej osoby-jeżeli się mylę, przepraszam. pozdrawiamMyślę, że "cały internet" nie jest zainteresowany serialem o tej tematyce. Co więcej myślę, że osobie o złych intencjach nie będzie aż tak trudno dostać się do forum zamkniętego "starych uczestniczek"... Poza tym na forum od samego początku były poruszane bardzo osobiste sprawy. Co zmieniło się teraz (pytanie retoryczne)?
Z drugiej strony oczywiście rozumiem chęć oddzielenia się "starych" uczestniczek. Jak widać w swoim towarzystwie czujecie się najlepiej, więc miłych pogawędek dziewczyny i wszystkim życzę zdrowych maluchów!