Co zmieniło forum zamknięte? A no chociażby to, że dziewczyny mogą dodać na niego zdjęcie usg bez konieczności zamazywania swojego nazwiska. Podać nazwisko lekarza, do jakiego chodzą, miasto, w jakim ten lekarz jest. Dodać swoje zdjęcie bez skrępowania. Wcześniej wiele dziewczyn nie chciało nic o sobie ujawniać, bo nie czuły się komfortowo będąc aż takie publiczne.
Poza tym jest u nas na forum jeden przypadek, gdzie dziewczyna opowiadała, że się raz nacięła na takie forum. Wypowiadała się właśnie na publicznym wątku, pożaliła się na swoją rodzinę, a pech chciał, że jej szwagierka też zarejestrowała się na tym forum i ciągle śledziła o czym ona pisze, po czym wszystko przekazywała reszcie rodziny i był temat do plotek... Tego też myślę. że każda chce uniknąć.
Ja myślę, że wcale nie będzie tak łatwo osobom o złych intencjach dostać się do zamkniętego wątku.
@karolina921 skrupulatnie pilnuje tego kto należy do wątku, nawet gdyby doszedł ktoś kto ma złe intencję, to co za problem się takiej osoby pozbyć.
Tak jak dziewczyny piszą, tu nie chodzi o to, że ma być jak najwięcej wiadomości. Nie chodzi o ilość, a o przekaz, jakość. Niech będzie nas mniej, ale zaufane grono. I nie chodzi o to, że jest nas te 20parę czy ile i że ma tyle zostać, bo myślę, że dziewczyny nie są zamknięte na nowe osoby.
@11Ginger rozumiem Twoje zdenerwowanie, ale jest ono niepotrzebne. Nikt nie powiedział, że grono jest już z góry ustalone, zamknięte i nikt nowy nie ma prawa dołączyć. Każdy ma równe szanse, ale musi po prostu pokazać, że jest godny zaufania. Musi to być ktoś kto nie zarejestrował się tylko po to żeby sobie czytać bez aktywnego udziału w życiu forum. Ja na swoim starym forum, które prowadzę od 2 lat, mialam sporo takich "podglądaczy", co to pisały tylko jak same coś chciały, na zasadzie "Ty mi doradź, ale ja mam gdzieś, że Ty też potrzebujesz porady". Myślę, że tego też dziewczyny chciałyby uniknąć.
Na pewno otwarty temat nie będzie już taki aktywny jak był, ale gdy któraś będzie potrzebować pomocy, porady, to na pewno znajdzie się ktoś kto odpowie, doradzi, nie zostawi tej osoby bez pomocy...