reklama
Justyna_maj2017
Fanka BB :)
Gratuluję wizyt dziewczyny
@Megi86 jak zawsze jesteś niezawodna. Dziękuję za przybliżenie badań polowkowych
@Fanka Kadry u mnie też gorąco. Mdłości przez to nie odpuszczaja. Często mam tak, że bym coś zjadła, ale nie wiem co. Ratują mnie kanapki z pasztetem i pomidorem
Oprócz upałów córce przebija się kolejna trójka. Dzisiaj miałam pierwszy dzień po urlopie w pracy i ledwo żyłam po nieprzespanej nocy, bo Agatka co godzinę się budziła z krzykiem, a od 3-5 nie spała wykoncza nas te zęby... Na szczęście zostało już tylko 5 do wyjścia
@Megi86 jak zawsze jesteś niezawodna. Dziękuję za przybliżenie badań polowkowych
@Fanka Kadry u mnie też gorąco. Mdłości przez to nie odpuszczaja. Często mam tak, że bym coś zjadła, ale nie wiem co. Ratują mnie kanapki z pasztetem i pomidorem
Oprócz upałów córce przebija się kolejna trójka. Dzisiaj miałam pierwszy dzień po urlopie w pracy i ledwo żyłam po nieprzespanej nocy, bo Agatka co godzinę się budziła z krzykiem, a od 3-5 nie spała wykoncza nas te zęby... Na szczęście zostało już tylko 5 do wyjścia
Juti777
Trójki i piątki najgorsze. Ale przetrwacie! Mój syn mega boleśnie ząbkował. Koszmarnie wspominam tamten czas. Na szczęście to już za nami. Sił! :-)Gratuluję wizyt dziewczyny
raz_dwa_trzy
@ilona2701 @dombro26 gratuluję wizyt!! Super wiadomości
Macie już typy imion?
Mnie dzisiaj dopadła bezsenność i jakiś taki niepokój , a na 6 musiałam wstać do pracy (z domu,bo z domu,ale jednak) więc się snuję jak cień.
U mnie dzisiaj 13t6d
Miłego dnia dziewczyny!
@ForgetMeeNot powodzenia na wizycie!
Macie już typy imion?
Mnie dzisiaj dopadła bezsenność i jakiś taki niepokój , a na 6 musiałam wstać do pracy (z domu,bo z domu,ale jednak) więc się snuję jak cień.
U mnie dzisiaj 13t6d
Miłego dnia dziewczyny!
Justyna_maj2017
Dzięki Agatka też bardzo boleśnie zabkuje. Jest wtedy taka marudna, że bez kija nie podchodzTrójki i piątki najgorsze. Ale przetrwacie! Mój syn mega boleśnie ząbkował. Koszmarnie wspominam tamten czas. Na szczęście to już za nami. Sił! :-)
Dzisiaj zostaje w domu z córką, bo ona kaszle, katar jej dokucza i jeszcze wypatrzylam jakąś afte w buzi... Ja coś złapałam od niej, bo od wczoraj w gardle pali mnie okropnie, a od rana zatoki bolą, że schylic się nie mogę idziemy obie do lekarza i pewnie w tym tygodniu posiedzę w domu. Lepsze to niż się dobić klima w aucie i w pracy.
@ForgetMeeNot powodzenia
raz_dwa_trzy
Ja stosowałam do 10tygodnia Neoparin , teraz przeszłam na Acard.Dziewczyny czy stosuje któraś z was zastrzyki z heparyny ?
Imienia jeszcze nie wybraliśmy ale mi podoba się Magdalena albo Marta a mąż upiera się przy Darii natomiast mi się w ogóle nie podoba trochę czasu jeszcze mamy żeby zdecydować@ilona2701 @dombro26 gratuluję wizyt!! Super wiadomości
Macie już typy imion?
U mnie dzisiaj 13t6d
Miłego dnia dziewczyny!
reklama
U nas też jest straszny problem z imieniem, dlatego, że żadne imię dla chłopczyka nie podoba się nam obojgu. Kiedy dowiedziałam się, że prawdopodobnie będzie chłopiec dotarło do mnie, że chyba trochę po cichu jednak liczyłam na dziewczynkę, bo dla niej mielibyśmy imię śmieje się, że albo będziemy mówić do niego "chłopcze", albo poczekamy aż nauczy się mówić i sam powie jak ma na imię