reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

lutowe mamy 2019

na kiedy termin??

• Wszystkich głosujących
    101
To prawda, dziewczyny, że nie ma co się bez powodu denerwować i zwykle się tego trzymam, ale jak pojawiają się jakieś nowe, nieznane mi z pierwszej ciąży objawy, to się zaczynam zastanawiać... Ech...
No właśnie muszę się umówić na połówkowe, żeby zdążyć w tygodniu 20+. A u Was który to będzie tydzień?
Ja mam to samo co Ty. Każdy nowy objaw mnie niepokoi. Ale tak to jest w następnej ciąży. Jest inna, a my się niepotrzebnie martwimy ;)
Ja się na polowkowe umówiłam na 21+0 :)

reklama
Akurat mamy z Maxi Cosi wszystko, ale można do wózka innej firmy kupić adaptery i będzie inny fotelik pasował. Wózek mamy model Mura 4 Plus, a fotelik Pebble Plus z bazą 2 Way fix tak, że następny większy będziemy mogli montować tyłem do kierunku jazdy :)
Ooo, dziękuję, właśnie o to mi chodziło,czy da się jakieś uniwersalne adaptery dokupić :) super. A macie może jakieś sprawdzone strony z testami fotelików?

To prawda, dziewczyny, że nie ma co się bez powodu denerwować i zwykle się tego trzymam, ale jak pojawiają się jakieś nowe, nieznane mi z pierwszej ciąży objawy, to się zaczynam zastanawiać... Ech...
No właśnie muszę się umówić na połówkowe, żeby zdążyć w tygodniu 20+. A u Was który to będzie tydzień?
U mnie 20+5. Mam w połowie września.

My wózek też mieliśmy 3w1. Ale kupowałam używany za małe pieniądze bo spacerówki i tak z tych zestawów dla mnie do niczego się nie nadają. Chodziło mi jedynie o dużą gondolę.
Fotelik wpinany na stelaż to dla mnie opcja zupełnie zbyteczna i obciążająca mały kręgosłupik maluszka. A jeszcze co do fotelików to my mieliśmy maxi cosi cabrio fix bardzo pożądny i duży/

Dziś w nocy jedziemy na urlop więc chciałam się pożegnać bo pewnie nie będzie czasu do was zajrzeć. Trzymajcię się ciepło, dbajcie o siebie i maluszki i przynoście same pozytywne wieści z wizyt. Do kolejnego napisania :)

My wózek też mieliśmy 3w1. Ale kupowałam używany za małe pieniądze bo spacerówki i tak z tych zestawów dla mnie do niczego się nie nadają. Chodziło mi jedynie o dużą gondolę.
Fotelik wpinany na stelaż to dla mnie opcja zupełnie zbyteczna i obciążająca mały kręgosłupik maluszka. A jeszcze co do fotelików to my mieliśmy maxi cosi cabrio fix bardzo pożądny i duży/

Dziś w nocy jedziemy na urlop więc chciałam się pożegnać bo pewnie nie będzie czasu do was zajrzeć. Trzymajcię się ciepło, dbajcie o siebie i maluszki i przynoście same pozytywne wieści z wizyt. Do kolejnego napisania :)

Miłego urlopu, wypoczywaj!

reklama
@karolina921 udanego urlopu !
Cisza tu u nas na forum ale pogoda, urlopy to trzeba korzystać :)
Ja dzisiaj kończę 16 tydzień a czuję się nadal jak w pierwszym trymestrze. Już chyba pogodzilam się z myślą że do końca ciąży mdłości mnie nie opuszczą. Jutro na 11 wizyta i już nie mogę się doczekać :)

Do góry