reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

lutowe mamy 2019

na kiedy termin??

• Wszystkich głosujących
    101
U nas pada od 3 dni A mieliśmy na zawody z córka jechać no trudno. Przynajmniej Maz na drogi zaległości domowe :)

U nas też chłopiec Jan ;) już przy pierwszej ciąży jak miał być chłopiec.

My za tydzień urlop i chyba też góry ale u nas to na spontanie zazwyczaj :)

Miłego dnia

reklama
Hej dziewczyny ja juz po pogrzebie i powiem wam szczerze ze odczowam teraz spokoj co prawda wylam jak bobr ale tylko do czasu jak ksiac poswiecil trumienke ogarnal mnie spokoj i pogoda tez sie poprawila bo od rana lalo jak z cebra pomyslalam ze to Matka Boska placze ze mna bo do niej sie modlilam o dziecko . Ja sie z wami juz zegnam trzymam kciuki za was kochane

Hej dziewczyny ja juz po pogrzebie i powiem wam szczerze ze odczowam teraz spokoj co prawda wylam jak bobr ale tylko do czasu jak ksiac poswiecil trumienke ogarnal mnie spokoj i pogoda tez sie poprawila bo od rana lalo jak z cebra pomyslalam ze to Matka Boska placze ze mna bo do niej sie modlilam o dziecko . Ja sie z wami juz zegnam trzymam kciuki za was kochane

Przykro mi. Powodzenia, następnym razem na pewno będzie dobrze. Z całego serca Ci tego życzę.

Bardzo Ci współczuję. Jesteś dzielna i silna. Życzę Ci dużo spokoju i mam nadzieję, że wkrótce doczekasz się dzieciątka. Ściskam.

reklama
Hej laski, jestem padnięta dzisiaj.Byliśmy na działce, niby błogo, spokój ale kurde co ja dzisiaj kilometrów za młodym się nagoniłam to się w głowie nie mieści.I się pytam skąd roczne dziecko ma w sobie tyle energii? Aż się wierzyć nie chce. A next bejbi w brzuchu już się pewnie też szykuje do maratonów hahah.
Obżarłam się czarnych porzeczek, na deser oczywiście Mc.Donal. - tak mnie wydęło jak w 6 miesiącu normalnie. Teraz chwila spokoju, młody śpi,reszta na rybach ,:D A Wam jak minęła sobota, jak się czujecie?;)

Do góry