reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

lutowe mamy 2019

na kiedy termin??

• Wszystkich głosujących
    101
@gaya11 - no ja czasem się też zastanawiam skąd te dzieci mają tyle energii. Ale fajnie że dzień na świeżym powietrzu spedzilasJa dzisiaj pół dnia budowalam z moim Małym Lego, sprzatalam, w tym umylam okna i wieczór miał być miły z Mezem a coś mnie podbrzusza kłuję i idę spać. Szkoda mi teraz treche Mezulka bo też chciałabym z nim miło wieczór spedzic

reklama
Hej mamuśki podziwiam was że macie tyle Energi ja do d.... Py jestem całymi dniami . Po pracy padam na twarz moja 9 letnia córeczka na wakacjach u dziadków 3 tygodnie tęsknię strasznie ale nie wiem jak bym miała siłę z nią spędzać wakacje.. Mam nadzieję że w 12 tygodniu mi odpusci bo oszalec idzie... I brzuch mam jakbym już w 5 miesiącu była jakiś szok. Nie idzie ukryć ciąży

Dziewczyny, które brałyście Pimafucin, też miałyście problem z wyciąganiem tego antybiotyku z blistra? Nie ma szans, rozwala mi się jeszcze przed wyjęciem :/ Próbowałam polewać zimną wodą, ale nic to nie daje

Dziewczyny, które brałyście Pimafucin, też miałyście problem z wyciąganiem tego antybiotyku z blistra? Nie ma szans, rozwala mi się jeszcze przed wyjęciem :/ Próbowałam polewać zimną wodą, ale nic to nie daje
Też miałam problemy :) to chyba wada tych czopków :[emoji30]

Ja nie miałam, rozrywkami górę i naciskałem od dołu delikatnie i sam wychodził, ale faktycznie śliskie i miękkie te globulki.

Wiola, mam identycznie. Dosłownie jakbym czytała o sobie jeśli chodzi o samopoczucie i brzuch.

Hej laski, jestem padnięta dzisiaj.Byliśmy na działce, niby błogo, spokój ale kurde co ja dzisiaj kilometrów za młodym się nagoniłam to się w głowie nie mieści.I się pytam skąd roczne dziecko ma w sobie tyle energii? Aż się wierzyć nie chce. A next bejbi w brzuchu już się pewnie też szykuje do maratonów hahah.
Obżarłam się czarnych porzeczek, na deser oczywiście Mc.Donal. - tak mnie wydęło jak w 6 miesiącu normalnie. Teraz chwila spokoju, młody śpi,reszta na rybach ,:D A Wam jak minęła sobota, jak się czujecie?;)
Też mam roczne dziecko i w miejscu nie usiedzi a tylko raz dziennie mi śpi i nie raz to cały czas za nią biegam ale przynajmniej nie myślę tyle o ciąży [emoji3]

To poczekajcie jak wasze roczniaki skończą 2 lata! Mój ma 2,5 i chyba jest napędzany energią atomową. Nie do zdarcia. Ale uwielbiam to w nim. Wolę takie żywe srebro niż jakąś małą ciapę. Może to bardziej męczące, ale za to o ile ciekawsze i weselsze!!!

Coraz częściej patrząc na synka myślę kto tam u mnie w brzuchu siedzi. Jakie to drugie dziecko będzie. Czy będą podobni, w czym się będą różnić, itp.

O tak mije dzieciaki też mają energię za 20. No ale to chyba ogólnie domena dzieci, że nas dorosłych obskoczyły by spokojnie 5x. Zawsze za to żałuję, że jak do sprzątania pokoju to cała trójka nie ma nagle zupełnie siły [emoji19]
My dopiero wróciliśmy, ale meble już stoją. Zabawki ustawione. Jutro jeszcze jedziemy na maks 3godzinki i koniec. Jestem wykończona, ale cóż inaczej się nie da. Szkoda, że niektóre rzeczy nie robią się same [emoji6]
Dobranoc!

reklama
Cześć dziewczyny. Podczytuje was ale czasu na pisanie brak. Pojechaliśmy do mojej rodziny powiedzieć wszystkim o maluszku. Męczą mnie jeszcze nudności ale to zależy od dnia - czasem nie wyjdę z domu przed popołudniem a czasem od rana jest zupełnie w porządku. Nie odpuszcza mnie jednak kompletne wycieńczenie. Mogłabym zasypiać na stojąco i jakiekolwiek wyjście do sklepu kończy się szybkim powrotem.

Do góry