reklama
martoosia04
Fanka BB :)
Strasznie się denerwuje że spadła...
Dwa dni temu miałam 1496.
Będzie dobrze! Trzymam kciuki! [emoji173]️
Kochane, a co do siniaków to jedna Pani, która pobierała mi krew wyznała mi tajemnicę.
Nie bez powodu każą nam za każdym razem siedzieć i conajmniej 5 min uciskać miejsce pobrania. Odkąd się tego trzymam, ani razu nie miałam siniaka. Tylko trzeba mocno uciskać. A przed tą informacją zawsze mi wychodził siniak na pół ręki.
Nie bez powodu każą nam za każdym razem siedzieć i conajmniej 5 min uciskać miejsce pobrania. Odkąd się tego trzymam, ani razu nie miałam siniaka. Tylko trzeba mocno uciskać. A przed tą informacją zawsze mi wychodził siniak na pół ręki.
ForgetMeeNot
Witamy wszystkie nowe dziewczyny
Dokładnie, zadzwoń i Ci pomogą.
Ja właśnie czekam w kolejce na pobranie drugi raz bety. Strasznie się denerwuje że spadła...
Dwa dni temu miałam 1496.
Rozumiem obawy, mam podobnie akr trzeba być dobrej myśli [emoji846]
Teraz tylko czekać do 21Rozumiem obawy, mam podobnie akr trzeba być dobrej myśli [emoji846]
martoosia04
Mam termin na 22 luty więc to dopiero początek ale dziś zobaczyłam 2 kreseczki oczywiście nie ukrywam że jest to wpadka
A kiedy mialas ostatnią @? Bo ja 18.05 i wyszło mi z OM też termin na 22.02 i zastanawiam się czy test coś pokaże... czy zwyczajnie źle mi kalkulatory liczą.
reklama