reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

lutowe mamy 2019

na kiedy termin??

• Wszystkich głosujących
    101
Dziewczyny wracam do Was Jednak cuda się zdarzają Przyjechałam dzisiaj do szpitala na wywołanie Poronienia bo w zeszły czwartek byłam w 7 tg I nie było zarodka .. A dziś jest 6 t 5d I jest zarodek I bije serce!!!! ! Płaczę ze wzruszenia.. Oby wszystko było dobrze
Cudownie :):):):):):):):):):)

reklama
Dziewczyny biorące Luteinę. Wczoraj zapomniałam o niej i tylko z rana ją zaaplikowałam (a powinnam jeszcze w południe i wieczorem). Nie wiem czy to od tego, ale dziś się na bieliźnie pojawił żółty śluz, perfidnie jasnożółty, nie miałam takiego jeszcze nigdy. To może być skutek zapomnienia o luteinie, czy coś innego? Dodam, że dziś z rana znów mnie mocno bolał brzuch jak na okres, a poza tym to non stop mnie mdli i prawie nic nie jem - ale waga już stoi w miejscu. Pewnie to nie ma nic do rzeczy, ale wolę się upewnić.

@wiola1198 to niesamowite :) nie umiem sobie nawet wyobrazić jak musicie się cieszyć

@gaya11 niestety tak to działa; Przeprowadziłam się do Krakowa dopiero tydzień temu, nie znam dobrych lekarzy ani gdzie szukać kogoś sensowengo ale postaram się jeszcze dzisiaj znaleźć online kogoś kto mógłby mi zajrzeć w brzuch w weekend zamiast dopiero we wtorek ;) beta by mnie uspokoiła ale dopiero jutro będę miała samochód

Dziewczyny wracam do Was Jednak cuda się zdarzają Przyjechałam dzisiaj do szpitala na wywołanie Poronienia bo w zeszły czwartek byłam w 7 tg I nie było zarodka .. A dziś jest 6 t 5d I jest zarodek I bije serce!!!! ! Płaczę ze wzruszenia.. Oby wszystko było dobrze

Cuda się zdarzają ;) super

A ja się zapisałam z tego swojego pakiet na poniedziałek do ginekologa. Może uda mi się zrobić wszystkie badania jednak za free [emoji6]

Hehe no ja też robiłam oprócz sody-to se dzisiaj zakupię - i wyszła dziewczynka za każdym razem, oj jakbym chciała bo mam 3 synów. Ale Wam powiem,że ja tak nawet czuję jakoś podświadomie girls- bo ta ciaża jest zupełnie inna od pozostałych, zero objawów - cycki urosły i zaparcia i to wsio z objawów.

Test na obrączkę dziewczyna kalendarz chiński wg lat skończonych chłopak ;) sody nie robiłam ;)

Cudownie:biggrin2:

Super cudowna wiadomosc[emoji3] [emoji3] az mi sie lezka z Twojego szczęścia zakrecila w oku

reklama
Jeennyyyy jaka cudowna wiadomość!!! Oby więcej takich!! Aż się serce raduje :)

Do góry