reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

lutowe mamy 2019

na kiedy termin??

• Wszystkich głosujących
    101
Dziewczyny wracam do Was Jednak cuda się zdarzają Przyjechałam dzisiaj do szpitala na wywołanie Poronienia bo w zeszły czwartek byłam w 7 tg I nie było zarodka .. A dziś jest 6 t 5d I jest zarodek I bije serce!!!! ! Płaczę ze wzruszenia.. Oby wszystko było dobrze
Cudownie :):):):):):):):):):)

reklama
Dziewczyny biorące Luteinę. Wczoraj zapomniałam o niej i tylko z rana ją zaaplikowałam (a powinnam jeszcze w południe i wieczorem). Nie wiem czy to od tego, ale dziś się na bieliźnie pojawił żółty śluz, perfidnie jasnożółty, nie miałam takiego jeszcze nigdy. To może być skutek zapomnienia o luteinie, czy coś innego? Dodam, że dziś z rana znów mnie mocno bolał brzuch jak na okres, a poza tym to non stop mnie mdli i prawie nic nie jem - ale waga już stoi w miejscu. Pewnie to nie ma nic do rzeczy, ale wolę się upewnić.

@wiola1198 to niesamowite :) nie umiem sobie nawet wyobrazić jak musicie się cieszyć

@gaya11 niestety tak to działa; Przeprowadziłam się do Krakowa dopiero tydzień temu, nie znam dobrych lekarzy ani gdzie szukać kogoś sensowengo ale postaram się jeszcze dzisiaj znaleźć online kogoś kto mógłby mi zajrzeć w brzuch w weekend zamiast dopiero we wtorek ;) beta by mnie uspokoiła ale dopiero jutro będę miała samochód

Dziewczyny wracam do Was Jednak cuda się zdarzają Przyjechałam dzisiaj do szpitala na wywołanie Poronienia bo w zeszły czwartek byłam w 7 tg I nie było zarodka .. A dziś jest 6 t 5d I jest zarodek I bije serce!!!! ! Płaczę ze wzruszenia.. Oby wszystko było dobrze

Cuda się zdarzają ;) super

A ja się zapisałam z tego swojego pakiet na poniedziałek do ginekologa. Może uda mi się zrobić wszystkie badania jednak za free [emoji6]

Hehe no ja też robiłam oprócz sody-to se dzisiaj zakupię - i wyszła dziewczynka za każdym razem, oj jakbym chciała bo mam 3 synów. Ale Wam powiem,że ja tak nawet czuję jakoś podświadomie girls- bo ta ciaża jest zupełnie inna od pozostałych, zero objawów - cycki urosły i zaparcia i to wsio z objawów.

Test na obrączkę dziewczyna kalendarz chiński wg lat skończonych chłopak ;) sody nie robiłam ;)

Cudownie:biggrin2:

Super cudowna wiadomosc[emoji3] [emoji3] az mi sie lezka z Twojego szczęścia zakrecila w oku

reklama
Jeennyyyy jaka cudowna wiadomość!!! Oby więcej takich!! Aż się serce raduje :)

Do góry