reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

lutowe mamy 2019

na kiedy termin??

• Wszystkich głosujących
    101
A ja, wstyd się przyznać, zaczynam się stresować tym jak dobrze się czuję. Nudności brak, brzuch już nie boli, cycki nie bolą... pierwsza wizyta u lekarza dopiero we wtorek. Zapisałam się do Medicover, bo u nich też chciałabym rodzić ale ciężko z dostępnością lekarzy. Żeby wizyta była rano lub koło 16, do obojętnie jakiego lekarza i placówki muszę zapisać się tydzień wcześniej
Wiesz co, mam dokładnie to sama, stresa,że nic mi nie dolega. Ale z kim gadam, ile się naczytałam, to wychodzi na to,że mamy się tylko cieszyć,że tak dobrze się czujemy. Ja też dopiero w poniedziałek zaliczę 1 wizytę. Fakt fajnie się mówi, ,że się nie martwić itp , damy rade kochana ,jeszcze parę dni i obyśmy też wkleiły zdjęcia naszych robaczków. Łepek do góry, cycki tez:biggrin2:
Dziewczyny bo w sumie tak jest, ciąża bez dolegliwości to marzenie i nie jedna pewna Wam może zazdrościć ale doskonale Was rozumiem bo ja np. bez moich wymiotów to też bym się stresowała. Tak jest, ze żadne objawy czy ich brak nie może stwierdzić czy ciąża ok czy nie, ale jakoś jak one są to człowiek czuje się lżej. Ale u Was Dziewczyny na pewno wszystko jest ok i jeszcze troszeczkę i zobaczycie swoje fasolcie a serduszko będzie biło jak dzwon!

Dziewczyny wracam do Was Jednak cuda się zdarzają Przyjechałam dzisiaj do szpitala na wywołanie Poronienia bo w zeszły czwartek byłam w 7 tg I nie było zarodka .. A dziś jest 6 t 5d I jest zarodek I bije serce!!!! ! Płaczę ze wzruszenia.. Oby wszystko było dobrze
Boże aż się popłakałam - ja mówię nigdy nie jesteśmy w stanie przewidzieć co nam matka natura i nasz organizm szykują. Do końca trzeba mieć wiarę. A Tobie życzę, żebyś już do końca ciąży nie musiała się tak stresować i obyś urodziła śliczne i zdrowe dzieciątko. Tulę :)

Moja beta... sama nie wiem co myśleć, zobaczymy co powie lekarz, dzisiaj wizytuje i się niecierpliwie:( w nocy się obudziłam z lekkim bólem po prawej stronie, ale po chwili przestało eeeh tyle myśli
A jak wcześniejsze, bo już nie pamiętam.

reklama
Dziewczyny bo w sumie tak jest, ciąża bez dolegliwości to marzenie i nie jedna pewna Wam może zazdrościć ale doskonale Was rozumiem bo ja np. bez moich wymiotów to też bym się stresowała. Tak jest, ze żadne objawy czy ich brak nie może stwierdzić czy ciąża ok czy nie, ale jakoś jak one są to człowiek czuje się lżej. Ale u Was Dziewczyny na pewno wszystko jest ok i jeszcze troszeczkę i zobaczycie swoje fasolcie a serduszko będzie biło jak dzwon!

Boże aż się popłakałam - ja mówię nigdy nie jesteśmy w stanie przewidzieć co nam matka natura i nasz organizm szykują. Do końca trzeba mieć wiarę. A Tobie życzę, żebyś już do końca ciąży nie musiała się tak stresować i obyś urodziła śliczne i zdrowe dzieciątko. Tulę :)

A jak wcześniejsze, bo już nie pamiętam.
W tamta środę była 1600... tak lekarz mówił

@IrenaX no to przez tydzień ponad 3tys to chyba dobrze. Kiedy masz wizytę? Nie chodź tak na tą betę bo niepotrzebnie się stresuję. Ja też miałam robić ale doszłam do wniosku że lepiej nie bo nie znam się na tym i nie potrzebnie będę się nakręca. Więc naprawdę odpuść i myśl pozytywnie. Na pewno jest ok.

@IrenaX no to przez tydzień ponad 3tys to chyba dobrze. Kiedy masz wizytę? Nie chodź tak na tą betę bo niepotrzebnie się stresuję. Ja też miałam robić ale doszłam do wniosku że lepiej nie bo nie znam się na tym i nie potrzebnie będę się nakręca. Więc naprawdę odpuść i myśl pozytywnie. Na pewno jest ok.
@Darsi masz racje, bo mnie to później za bardzo stresuje i myśle :( a tez lekarzem nie jestem i później nie wiem czy jest Ok czy jak. Wizyta na 12.15 - trzymacie kciuki dziewczyny ❤️✊✊

Ba
Nie ma sensu już powtarzać, dzisiaj się wszystkiego dowiesz, na pewno będzie ok :) przy takiej wartości już powinno być widac zarodek :)
Bardzo bym chciała już coś widzieć ❤️✊ I tv już spokojna :( bo jednak stres nie jest dobrym sprzymierzeńcem :( No ale tak chyba już będzie... liczę ze lekarz powie mi same pozytywne rzeczy ❤️✊✊✊

@IrenaX to mocno trzymam kciuki, zobaczysz że same pozytywy dziś usłyszysz. A teraz już się nie stresuj. Cycki do góry i uśmiech proszę... Ejjj nie taki słaby.... No już suszymy ząbki :D

reklama
Caitlyn z wydzielina w ciazy to roznie jest, raz jest mniej raz wiecej, poki nie swedzi I nie ma brzydkiego zapachu to byc moze tylko taki "urok ciazy"...A przy nastepnej wizycie zapytaj lekarza, zeby sie upewnic
Właśnie, że mam bardzo sucho i przez tą suchość aż mnie piecze przy zwykłym podcieraniu się, odkąd tą luteinę biorę, bo wcześniej nie było problemów. Także seksy musiałam odstawić na bok, bo mi ból teraz sprawiają. Następna wizyta za tydzień w środę to wytrzymam.

Wiolu co za nowiny, ale super!

Trzymam kciuki za wizytujące :)

Do góry