reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

lutowe mamy 2019

na kiedy termin??

• Wszystkich głosujących
    101
reklama
@karolina921 który to pakiet ? Są pakiety prowadzenia ciąży nad którymi się zastanawiam. Od 1-3 trymestru albo od 2-3 trymestru. Jest lista co wchodzi w pakiet ale nie wiem jakie jeszcze badania są do zrobienia oprócz tych wymienionych więc trudno mi samej sobie odpowiedzieć, czy się opłaca

Moja beta... sama nie wiem co myśleć, zobaczymy co powie lekarz, dzisiaj wizytuje i się niecierpliwie:( w nocy się obudziłam z lekkim bólem po prawej stronie, ale po chwili przestało eeeh tyle myśli

Załączniki

• F25F1090-2B5D-41F8-84A4-CDF7167398B8.jpeg
    F25F1090-2B5D-41F8-84A4-CDF7167398B8.jpeg
    26,4 KB · Wyświetleń: 79
Cześć wszystkim :)
Postanowiłam tu napisać bo zaczynam już wariować... Może ktoś miał podobną sytuację...
Staramy się z mężem już ponad rok o dziecko, jestem po badaniu drożności jajowodów i po tym od razu zaszłam w ciąże. Byłam u lekarza 20 czerwca i była kropeczka na usg, lekarz ustalił że to 6 tydzień, wstępny termin wyznaczył na 12 luty i kazał przyjść na następną wizytę 11 lipca (czyli za tydzień). Wcześniej bo 13 czerwca robiłam sobie bętę hcg i wyszło 2100- co wskazywałoby na 5 tydzień czyli ok. Robiłam teraz betę 2 lipca i wyszło 9500 (co wskazuje na 7 tydzień wg norm a wg obliczeń tych od lekarza powinien już lecieć 8 tydzień). więc wydaje mi się, że wolno przyrasta ta beta. Nie wytrzymałam i poszłam na drugi dzień jeszcze raz na betę i wyszło 10600 - czyli rośnie. Ale martwi mnie że beta powinna być już dużo wyższa. Nie mam żadnych bóli, nie plamię, niczego niepokojącego też nie zauważylam. Bolą mnie cały czas piersi i jestem ospała. I teraz nie wiem czy lecieć jutro do lekarza czy na spokojnie czekać ten tydzień. Jak myślicie?
Z góry dziękuje za odpowiedź
Mi tez beta coś teraz słabo rosnie, tak mi się wydaje, ale wole by lekarz mi powiedział co i jak

@Semifreddo I @gaya11 cieszcie sie cieszcie :) na pewno jest wszystko super, ja tez nie mialam zadnych objawow poza tym, ze piersi od czasu do czasu bolaly...a 8tydzien jak wskoczyl tak I mdlosci takie, ze sama ze soba wytrzymac nie moge...takze macie czas na objawy dziewczyny ;p

@wiola1198 co za wiadomosci!!! Kochana to cud!! Jak cudownie :) ciesze sie razem z Toba :)

Dziewczyny wracam do Was Jednak cuda się zdarzają Przyjechałam dzisiaj do szpitala na wywołanie Poronienia bo w zeszły czwartek byłam w 7 tg I nie było zarodka .. A dziś jest 6 t 5d I jest zarodek I bije serce!!!! ! Płaczę ze wzruszenia.. Oby wszystko było dobrze
Jejku jak się ciesze!!!❤️ Trzeba wierzyć i mieć nadzieje, wiadomo są czasem zmartwienia, ale widzisz cuda się zdarzają! Ja wierze ze i u mnie bd dobrze✊❤️ Musi być

Dziewczyny biorące Luteinę. Wczoraj zapomniałam o niej i tylko z rana ją zaaplikowałam (a powinnam jeszcze w południe i wieczorem). Nie wiem czy to od tego, ale dziś się na bieliźnie pojawił żółty śluz, perfidnie jasnożółty, nie miałam takiego jeszcze nigdy. To może być skutek zapomnienia o luteinie, czy coś innego? Dodam, że dziś z rana znów mnie mocno bolał brzuch jak na okres, a poza tym to non stop mnie mdli i prawie nic nie jem - ale waga już stoi w miejscu. Pewnie to nie ma nic do rzeczy, ale wolę się upewnić.
Caitlyn z wydzielina w ciazy to roznie jest, raz jest mniej raz wiecej, poki nie swedzi I nie ma brzydkiego zapachu to byc moze tylko taki "urok ciazy"...A przy nastepnej wizycie zapytaj lekarza, zeby sie upewnic

reklama
Do góry