ForgetMeeNot
Fanka BB :)
Ja już po wizycie. Dzięki za kciuki. Maluszek 2,25 , tętno 183
Ale extra [emoji846] i jeszcze zdjęcie 3D [emoji846] super
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja już po wizycie. Dzięki za kciuki. Maluszek 2,25 , tętno 183
Po co zabieg ? Skoro wszystko wypadło, ?Ja juz po wszystkim o 19 wypadlo ze mnie prawie wszystko czekam na zabieg zachwile maja mnie zabrac powiem wam ze nie bylo tak zle lekki bol brzucha i tyle nawet leki nie byly potrzebne
A czemu robia zabieg? I bez lekow w jakim sensie? Pisalas ze dali Ci globulki?Ja juz po wszystkim o 19 wypadlo ze mnie prawie wszystko czekam na zabieg zachwile maja mnie zabrac powiem wam ze nie bylo tak zle lekki bol brzucha i tyle nawet leki nie byly potrzebne
Ja juz po wszystkim o 19 wypadlo ze mnie prawie wszystko czekam na zabieg zachwile maja mnie zabrac powiem wam ze nie bylo tak zle lekki bol brzucha i tyle nawet leki nie byly potrzebne
@karolina921 acha no niby podaja, ze@KasiaKaty lekarz przy pierwszej wizycie mnie straszył, że przy tak dużej liczbie nie prawidłowych plemników jak u mojego męża jest duże ryzyko nieprawidlowości. I ciąża może sie nie rozwijać , zarodek może być uszkodzony itd. Nie dopytywałam na ostatniej wizycie czy to byłby tak, że np wtedy jest tak że organizm ciążę usunie sam i nie dopouści do rozwoju czy może mogą być z tego wady u dziecka. Teraz dopyam bo czytając internety to zgłupiałam. I wtedy podejmę decyzję co do nifty.
Śliczne maluszki dziewczyny. Bardzo się cieszę, że u was wszystko ok [emoji6][emoji173]
@Bafi26 przytulam mocno [emoji173]
@karolina921 acha no niby podaja, ze
IVF jest podstawa do badania, rozumiem, ze zaszliscie naturalnie? ale wraz jakosc plemnikow moze byc podstawa do badania...ciekawe co Twoj lekarz na to...z drugiej strony mloda jestes I wszystkie dzieci zdrowe