reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

lutowe mamy 2019

na kiedy termin??

• Wszystkich głosujących
    101
ja biorę 2 razy dziennie i szczerze mówiąc- przed pójściem spać i jak wstanę. różnie to czasami wychodzi ale nie mam siły tak tego przestrzegać. tylko zastanawia mnie ten aplikator- serio może być niebezpieczny w ciąży?

reklama
@Justyna5789 - mam tak jak Ty w pierwszej ciazy piersi to był horror a teraz nic. Miękkie, niebolace i przez to się zastanawiam czy ok bo jak taki najbardziej powszechny objaw nie wystepuje:baffled: za to mdłości teraz dopadł mnie ze zdwojoną siła.

@Emilia S - młode ziemniaki i sałata mniaam moje ulubione danie i do tego kefir lub maslanka:rolleyes:

@Katharina85 - ja używam aplikator i żyje. Może chodzi o to, że tym aplikatorem można za gleboko wsadzić.

Miłego dnia Dziewczyny!

PS. Ktoś dzisiaj wizytuje?

ja mam krwiaka i to sporego a nadal jestem aktywna. oczywiście mniej niż przed ciążą ale nie oszczędzam się jakoś bardzo. gin mówił, żeby obserwować swoje ciało, brać luteinę i tyle. jeśli będzie mnie bolał brzuch to zwolnię. póki co jeszcze nie zamierzam. a przede mną 2 tygodnie wyjazdów także życie w ciągłym ruchu.
Dziękuję za Twoją odpowiedź. Ja chodzę normalnie do pracy, fakt, siedzę cały dzień przy biurko,ale zaczęłam mieć wyrzuty sumienia. Po pracy do końca dnia już tylko leżenie.

Ja też aplikuje luteinę za pomocą aplikatora. Nie widzę w tym nic złego, lekarz też mówił,żeby go używać.

raz_dwa_trzy ja tak samo ostatnio, po tychże samych kanapeczkach mnie mocno zemdliło i w ogóle od jakiegoś czasu nie jem kolacji, bo nie daję rady na samą myśl :(
Ja też przestałam jeść kolacje, chociaz ostatnio kapustę kiszoną podjadam
@Justyna5789 - mam tak jak Ty w pierwszej ciazy piersi to był horror a teraz nic. Miękkie, niebolace i przez to się zastanawiam czy ok bo jak taki najbardziej powszechny objaw nie wystepuje:baffled: za to mdłości teraz dopadł mnie ze zdwojoną siła.

Ja właśnie z tymi piersiami też przeżywam a tu dopiero 10 lipca wizyta

Hej hej, Oj, co druga ma mdłości, tulicie się do kibelka, a ja mogę jeść za troje dosłownie wszystko mi wchodzi. Od bobu po koktajl truskawkowy. Wczoraj kebaba z frytkami wsunęłam aż mi się uszy trzęsły.
Justyna ja też wizytuję dopiero za tydzień.
Pozdrawiam cieplutko wszystkie mamuśki i fasoleczki;)

@Emilia S - młode ziemniaki i sałata mniaam moje ulubione danie i do tego kefir lub maslanka:rolleyes:

@Katharina85 - ja używam aplikator i żyje. Może chodzi o to, że tym aplikatorem można za gleboko wsadzić.

Miłego dnia Dziewczyny!

To chyba ja narazie taka bezobjawowa :sorry2: zero mdłości, jem wszystko:happy: pfu pfu oby tak do końca :p piersi mnie bola delikatnie:wink: ja wizytuje w środę ✊✊✊❤️

Hej hej, Oj, co druga ma mdłości, tulicie się do kibelka, a ja mogę jeść za troje dosłownie wszystko mi wchodzi. Od bobu po koktajl truskawkowy. Wczoraj kebaba z frytkami wsunęłam aż mi się uszy trzęsły.
Justyna ja też wizytuję dopiero za tydzień.
Pozdrawiam cieplutko wszystkie mamuśki i fasoleczki;)
@gaya11 ha ha witaj w klubie :laugh2: Mam to samo :rolleyes2:

reklama
Do góry