Fanka Kadry
Fanka BB :)
U nas jest narazie Pestka 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale super! Gratulacje! To który dokładnie tydzień pokazuje USG?Hej dziewczyny my juz po wizycieŻabka rośnie, serduszko 173 uderzenia na minute I mierzy juz 1.4cm
BuziakiZobacz załącznik 872765Zobacz załącznik 872766
No to ja robię podobnie. Moj lekarz też kazał żyć normalnie,nie dźwigać i nie szaleć. Mam nadzieję,że wyjdzie to nam na dobreNie powinna, ale ja zawsze brałam tabletki po oddaniu moczu do badania.
@raz_dwa_trzy ja mam krwiaka. Żyję normalnie, spaceruje, sprzątam. Nie tykam sie tylko żadnych ciężkich rzeczy i jak czuję, że mam dosyć to po prostu się kładę i odpoczywam. Tak kazał mi lekarz. Mam się oszczędzać, ale nie leżeć non stop bo to nie jest dobre)
DziekujeAle super! Gratulacje! To który dokładnie tydzień pokazuje USG?
Czyli wg iść mamy ten sam tydz i dzienDziekuje
Dzis jest 8tyg 0d, wg usg 7tyg 6d![]()
UsgKasia katy czyli
Czyli wg iść mamy ten sam tydz i dzien
Kasia katy czyli
Czyli wg usg mamy ten sam tydz i dzien
Czy sa tu mamy których nie bolą piersi? W pierwszej ciąży to był pierwszy objaw u mnie a teraz totalnie nic