reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

lutowe mamy 2019

na kiedy termin??

• Wszystkich głosujących
    101
reklama
Hej dziewczyny my juz po wizycie :) Żabka rośnie, serduszko 173 uderzenia na minute I mierzy juz 1.4cm :)
Buziaki
20180701_180303.jpg
20180701_180310.jpg

Załączniki

• 20180701_180303.jpg
    20180701_180303.jpg
    79,9 KB · Wyświetleń: 349
  • 20180701_180310.jpg
    20180701_180310.jpg
    70,7 KB · Wyświetleń: 339
Nie powinna, ale ja zawsze brałam tabletki po oddaniu moczu do badania.

@raz_dwa_trzy ja mam krwiaka. Żyję normalnie, spaceruje, sprzątam. Nie tykam sie tylko żadnych ciężkich rzeczy i jak czuję, że mam dosyć to po prostu się kładę i odpoczywam. Tak kazał mi lekarz. Mam się oszczędzać, ale nie leżeć non stop bo to nie jest dobre :))
No to ja robię podobnie. Moj lekarz też kazał żyć normalnie,nie dźwigać i nie szaleć. Mam nadzieję,że wyjdzie to nam na dobre :)

Dawno do Was nie zaglądałam . Ja dopiero 10 lipca mam wizytę o ile uda sie mnie gdzieś wcisnąć.
Nadal mam całodniowe mdłości. Nie mam ochoty na nic do jedzenie, ewentualnie zupy jakieś jeszcze ok ale od wszelkich wedlin trzymam sie z dala. Nie mam co jesc na śniadania i kolacje.
W domu zrobił sie syf bo z sił opadlam i śpię razem z moim maluchem w dzień.
A brzuch mam jak w 14 tygodniu przy 1 ciąży. Nie mieszcze sie już w swoje dżinsy. Tzn mieszcze sie, ale na gumke i jest mi niewygodnie. Nie mogę sie doczekać mojej wizyty żeby usłyszeć serduszko.
Edit. My nie wytrzymalismy i już większość osob wie. Mieliśmy też dużą parapetowke i odrazu pytania dlaczego nie piję. Jak uslysze serduszko to na fb wrzuce agrafki ;)
Czy sa tu mamy których nie bolą piersi? W pierwszej ciąży to był pierwszy objaw u mnie a teraz totalnie nic

Ostatnia edycja:
reklama
Czy sa tu mamy których nie bolą piersi? W pierwszej ciąży to był pierwszy objaw u mnie a teraz totalnie nic

Mnie potwornie bolą piersi. Ale to jest dziwne u mnie bo dopiero kilka dni temu tworzyliśmy naszą Fasolę więc albo turbo szybko się zagnieżdżenie zrobiło i organizm daje już znaki albo to jest dziwna owu... [emoji23][emoji23][emoji23] bo testy cały czas pokazują że owu nie było. Ale brzuch boli jak na @ i te cycki ciągnące od dołu... [emoji849][emoji849][emoji849]

Do góry