Juti777-tez kiedys sie tego obawiałam. Byłam pewna, ze nie pokocham drugiego dziecka tak samo jak pierwszego. Okazalo sie ze kocham je doslownie identycznie i wszystko przyszlo samo :-)
KasiaKaty- czyli jestesmy na tym samym etapie ciazy. Pewnie na USG zobacze podobny obrazek
Justyna5789- u mnie to samo z tymi spodniami i wielkoscia brzucha. No ale slyszalam ze przy kazdej kolejnej ciazy widac szybciej. Na wadze przybrałam tylko 0,5kg a czuje sie jak słoń.
Darsi-w dwoch poprzednich ciazach nie bolaly mnie piersi. Teraz z kolei bola baaaardzo, nawet w nocy jak sie przekrecam na drugi bok i niechcacy dotkne, to sie wybudzam :-/. Ciesz sie Kochana, jak widac nie ma na to reguly, a przynajmniej omija Cie dosc uporczywa dolegliwosc.
Gaya11-tez tak mialam. Moglam jesc wszystko i w kazdej ilosci (mimo porannych mdlosci), ale od momentu jak zwymiotowalam najpierw sniadanie, pozniej drugie sniadanie i na koncu obiad, to troche sie boje najesc do oporu.
IrenaX-ja tez wizytuje w srode :-) Trzymam kciuki za pozytywne wiesci u Ciebie, bo wiem ile sie nastresowalas .
Dziewczyny, powiem Wam szczerze ze wewnetrznie tez sie stresuje, ale chyba bardziej tym czy Dzidzi bedzie zdrowe. Nie dopuszczam do siebie mysli, ze mialoby go w ogole nie byc.
Mysle pozytywnie i nawet idac na USG mam przeczucie, ze uslysze same dobre rzeczy. Mam nadzieje ze jakos przetrwamy ten kolejny miesiac i po skonczonym 12tc kazda odetchnie z ulgą.
Dzis sobie pomyslalam-jaka ja jestem szczesciara, ze moge się tak wysypiaccc.. Nie musze nastawiac budzika, moje dzieci spia do 10ej wiec korzystam, bo wiem ze taki luz to tylko przez wakacje