Megi86
Fanka BB :)
hej ja już po wizycie niestety lekarz nie miał dla mnie dobrych wieści według niego serduszko się zatrzymalo ale .... no wlasnie jest ale dzidzi urosło i odpowiada teraz 8 tygodni i 6 dni a dwa tygodnie temu było 5 tygodni i 6 dni na usg co do mnie kazal czekam ze albo się samo zacznie poronienie a jak nie to za tydzień wizyta znowu hmmmm ciekawe po co?? co do mnie przytylam pol kilo mam dalej rano mdlosci nic się nie zmienilo nic mnie nie boli i nie mam krwawień zastanawiam się czy lekarz mogl się pomylić
Droga Baffi - nie chce Ci robic moze zludnej nadziei - ale rozne cuda sie w zyciu zdarzaja. Czytalam np. o kobiecie, ktora przez 'zatrzymanie serca plodu' miala lyzeczkowanie i nawet po tym zabiegu okazalo sie 2 tyg pozniej ze nadal jest w ciazy - w zdrowej ciazy (dziecko caly czas zylo i mialo sie dobrze; lekarze zle ocenili i przeprowadzili zabieg).
Tak jak pisze raz dwa trzy - udaj sie na konsultacje do innego lekarza i nic nie mow o tetnie. Niech sam zbada i sie wypowie.
Przykro mi ze przez to przechodzisz <przytul>. A co do wizyty za tydz. to lekarzowi pewnie chodzilo o podanie lekow na ... lub sprawdzenie czy z macica 'juz wszystko w porzadku'.
3maj sie Baffi i umow sie do kogos innego na USG - koniecznie.