reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

lutowe mamy 2019

na kiedy termin??

• Wszystkich głosujących
    101
reklama
hej laseczki u mnie leniwa niedziela mój m zrobi obiadek a ja pewnie dziś z lozeczka niewstane ha ha ha dziś odpoczywam bo jutro znow meczacy dzień mnie czeka zaczely się wakacje i jutro na wizyte musze mloda ciagnac ze sobą a wiadomo jak to dziecko nie posiedzi spokojnie na poczekalni :(

hej laseczki u mnie leniwa niedziela mój m zrobi obiadek a ja pewnie dziś z lozeczka niewstane ha ha ha dziś odpoczywam bo jutro znow meczacy dzień mnie czeka zaczely się wakacje i jutro na wizyte musze mloda ciagnac ze sobą a wiadomo jak to dziecko nie posiedzi spokojnie na poczekalni :(
U mnie zapewne tez leniwa. Moj poszedl nadgodziny robic, bo mu placa x2 za niedziele wiec troche smutna ta niedziela. U starszaka kuzyn na noc to pewnie beda dokazywac. Ja dalej sie czuje zupelnie nieciazowo, oprocz bolu przy kp nic a nic. Juz odliczam dni do wyjazdu do PL i wizyty u gina. Nie moge sie doczekac, az zobacze malenstwo i sie dowiem czy wszystko ok!

Melduję się i ja w niedzielny poranek u mnie dzisiaj porządku :) za chwilę biorę się za obiad bo zachciało mi się gołąbków :D

I ja również się witam niedzielne [emoji846] mnie z kolei w nocy ból brzucha męczył okrutnie, aż myslalam, ze będę miała powtórkę z poprzedniego tygodnia z plamieniami bo tez od bólu brzucha w nocy się zaczęło. Na szczęście poli co spokoj ale dossiadczylam po raz pierwszy ciążowych mdłości... nic przyjemnego, a nie sa jakieś mocne.,,

Dzień doberek :)

Ja jeszcze leze i zastanawiam sie co zjesc na sniadanie ;) hmm.. a Wy co jadlyscie?

Dzis zabieramy moich Rodzicow na obiad i spacer. Dzis Mamusia ma imieniny, wczoraj Tatko mial swoj dzien i do tego 45 rocznica slubu :) Zastanawiam sie nad miejscem, bo zawsze jezdzimy do tych samych restauracji i chcialabym cos nowego. Moze ktoras mila Pani moglaby cos polecic? W gre wchodzi pomorskie, warminsko-mazurkie i kujawsko-pomorskie z tym, ze 3miasto raczej odpada bo nie chce stac w korku na A1 :) Co do miejsca to ma byc pysznie, milo i zdrowo :)

Melduję się i ja w niedzielny poranek u mnie dzisiaj porządku :) za chwilę biorę się za obiad bo zachciało mi się gołąbków :D
Świetnie, że dziś jest lepiej. Ja na obiad robię gulasz i młodą kapustkę :))
I ja również się witam niedzielne [emoji846] mnie z kolei w nocy ból brzucha męczył okrutnie, aż myslalam, ze będę miała powtórkę z poprzedniego tygodnia z plamieniami bo tez od bólu brzucha w nocy się zaczęło. Na szczęście poli co spokoj ale dossiadczylam po raz pierwszy ciążowych mdłości... nic przyjemnego, a nie sa jakieś mocne.,,
Odpoczywaj. Macica pewnie się rozciąga i boli dlatego. Mnie dziś też dopadły mdłości. Ale na szczęście po zjedzeniu kanapki przeszło [emoji3]
Dzień doberek :)

Ja jeszcze leze i zastanawiam sie co zjesc na sniadanie ;) hmm.. a Wy co jadlyscie?

Dzis zabieramy moich Rodzicow na obiad i spacer. Dzis Mamusia ma imieniny, wczoraj Tatko mial swoj dzien i do tego 45 rocznica slubu :) Zastanawiam sie nad miejscem, bo zawsze jezdzimy do tych samych restauracji i chcialabym cos nowego. Moze ktoras mila Pani moglaby cos polecic? W gre wchodzi pomorskie, warminsko-mazurkie i kujawsko-pomorskie z tym, ze 3miasto raczej odpada bo nie chce stac w korku na A1 :) Co do miejsca to ma byc pysznie, milo i zdrowo :)
Ja jadłam kanapki z chlebka razowego z ziarnami. Na to swojskie wędliny od rolnika, żółty ser, pomidorek i ogórek z działki od rodziców :)) z miejscem nie pomogę, ale życzę udanego wypadu.
U nas dziś dalej choróbska. Problemy z żołądkiem się skończyły. Zosia bez gorączki. Za to Julka teraz dostała okropnego kaszlu i kataru. Domowe sposoby już poszły w ruch inhalacje i syropki dajemy. Jak nie przejdzie do wtorku to do lekarza trzeba będzie iść. Na szczęście Lusia zdrowa ;)). Mąż miał dziś jechać na budowę, ale go uprosiłam i został z nami w domku. Pierwsza niedziela od dawna tak w całości razem. Cieszę się jak dziecko. Miłego dnia kobitki!

Hej :) u nas pobudka o 5 rano, bo mała się już wyspała ;) wczoraj z mężem trochę poszalelismy i miałam wczoraj wieczorem i dziś rano delikatne brązowe plamienie. To chyba nie jest nic groźnego?

reklama
Hej :) u nas pobudka o 5 rano, bo mała się już wyspała ;) wczoraj z mężem trochę poszalelismy i miałam wczoraj wieczorem i dziś rano delikatne brązowe plamienie. To chyba nie jest nic groźnego?
Ja też po seksie miałam brązowe plamienia i lekarz mówił, że mogą takie pojawiać. Ale ważne by utrzymywały się krótko. Jak jeszcze jutro będziesz miała to lepiej skontaktować się z lekarzem [emoji4]

Do góry