reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

lutowe mamy 2019

na kiedy termin??

• Wszystkich głosujących
    101
Ja Wam powiem, ze z Dziewczyna z Kwietniowek 2012 zawsze sie spotykamy jak jestem w Polsce chociaz wcale nie jestesmy z jednego miasta, a z dziewczynami dalej piszemy na FB. Ja w pierwszej ciazy mialam troche zawirowania w zyciu, a ze generalnie mam sklonnosc do nerwic to dziewczyny mnie tam naprawde ratowaly radami i milym slowem.

Ja dzisiaj chyba troche przesadzilam, rano basen potem 4 km spacer z psem, a na koniec zakupy. Jestem zmeczona i humorzasta ;)

reklama
Hej babeczki, i ja dołączam do Was, Tak na krótko włg.magicznych kalengarzy termin na 24 luty. A u gina wizyta za dwa tyg.dopiero.

No to troszkę o mnie, o nas, mam 3 synów 13,9,1- tak nie dawno rodziłam a tu proszę new baby. Może córeczka tym razem. Siedzę jeszcze na czerwcóweczkach 2018 - ale cudnie,że Was znalazłam. pozdrawiam ciepło i idę nadrobić zaległości co tam piszecie. :)

@ForgetMeeNot dziękuję Ci bardzo :) podeślę koleżance ;)

@Megi86 dobrze, że wszystkie kobietki zdały :D pamiętam że studiów statystykę i wiem, że to nie był przyjemny egzamin [emoji14]

Hehe nie wiem czemu wiekszosc osob tak mysli o tym przedmiocie - ze trudny, niezrozumialy itd i juz samo slowo 'statystyka' budzi panike :p :) Mam nadzieje ze dostalas 5 :)

My z mężem zatrudniamy pracowników, większość to kobietki, ale mamy zarządzanie turkusowe i traktujemy większość jak rodzinę. Nie wyobrażam sobie złego traktowania kobiet w ciąży.

Super ze zdały...

Któraś z Was pisała, że stara:D Ja też mam 35 lat, i trójkę planowanych dzieciaczków. Do tego firma na głowie no i teraz wykluwa się mały bączek nieplanowany, ale już kochany. Jednak ja mam pewne obawy bo po ostatnim porodzie miałam zastój w nerce i na cito zabieg plastyki miedniczki. Teraz mnie ta nerka pobolewa więc martwię się przeokrutnie.

Pozdrawiam :)

Panie tez sie cieszyly :) Uwazaj na nerke - kontroluj, bo to powazna sprawa.

Hej babeczki, i ja dołączam do Was, Tak na krótko włg.magicznych kalengarzy termin na 24 luty. A u gina wizyta za dwa tyg.dopiero.

No to troszkę o mnie, o nas, mam 3 synów 13,9,1- tak nie dawno rodziłam a tu proszę new baby. Może córeczka tym razem. Siedzę jeszcze na czerwcóweczkach 2018 - ale cudnie,że Was znalazłam. pozdrawiam ciepło i idę nadrobić zaległości co tam piszecie. :)

Witaj gaya11 :) milo Cie widziec :)

Dobranoc i pieknych snow :)

Dziewczyny co można stosować na bol gardła w ciąży?? Pobolewa mnie gardło, nie chciałabym zeby coś się rozwinęło, a mam już lekka chrypę :(

@karolina921 wyślę Ci, bo tak się dziś objadłam, że już patrzeć na nie nie mogę ;D Połowę właśnie zamroziłam :)

Fajnie, że Wam betki prawidłowo przyrastają i że wizyty macie za sobą lub w najbliższych dniach. Ja czekam na wtorek z niecierpliwością, oby już było coś widać :)ś

Co do wieku - ja dla odmiany "młodsza" mama, a mam już pełno siwych włosów (genetycznie; w wieku 14 lat miałam pierwsze dwa siwe włosy już).

Ok [emoji3] trzymam za słowo ;))

My z mężem zatrudniamy pracowników, większość to kobietki, ale mamy zarządzanie turkusowe i traktujemy większość jak rodzinę. Nie wyobrażam sobie złego traktowania kobiet w ciąży.

Super ze zdały...

Któraś z Was pisała, że stara:D Ja też mam 35 lat, i trójkę planowanych dzieciaczków. Do tego firma na głowie no i teraz wykluwa się mały bączek nieplanowany, ale już kochany. Jednak ja mam pewne obawy bo po ostatnim porodzie miałam zastój w nerce i na cito zabieg plastyki miedniczki. Teraz mnie ta nerka pobolewa więc martwię się przeokrutnie.

Pozdrawiam :)

Oj zastój w nerce poważna sprawa. Uważaj na siebie

Ja Wam powiem, ze z Dziewczyna z Kwietniowek 2012 zawsze sie spotykamy jak jestem w Polsce chociaz wcale nie jestesmy z jednego miasta, a z dziewczynami dalej piszemy na FB. Ja w pierwszej ciazy mialam troche zawirowania w zyciu, a ze generalnie mam sklonnosc do nerwic to dziewczyny mnie tam naprawde ratowaly radami i milym slowem.

Ja dzisiaj chyba troche przesadzilam, rano basen potem 4 km spacer z psem, a na koniec zakupy. Jestem zmeczona i humorzasta ;)
Fajnie jest nawet "pogadać" z innymi kobietami wirtualnie. Czy poczytac co tam się u was dzieje. Dla mnie to takie oderwanie od codziennej rutyny. Pozwala przestać się zmartwiać i dodaje wiary, że zostanę z wami do końca. No i faktycznie potraficie ustawić do pionu i przywołać nadzieje [emoji6]

Super! Kolejna potrójna mama [emoji4] ty masz trzech synów, a ja trzy córeczki [emoji3]
Gratuluję!

Dobry wieczor mile Panie:) 5 stronek doszlo i wiekszosc przeczytalam - ale juz w dresie i w pozycji połleżącej [emoji14] Caly dzien na nogach, niedawno wrocilam z uczelni. Wszystkie studentki zdaly choc niektore trzeba bylo dopytac :) Jestem troche zmeczona ale szczesliwa. Dostalam dzis od Meza nowego Kinga - Outsider i sandaly :D bo gdy ja bylam na uczelni to robil zakupy :) I ogolnie rzecz biorac chyba dzis jest moj dzien :) Oprocz tego w drodze powrotnej kupilismy 2 wina bezalk., gdzie czerwone okazalo sie totalna klapa i wypilam lyczek, bo oprocz ze smak kiepski to jeszcze mniej niz 0,5 alk. (co zgodnie z prawem w PL uznawane jest za bezalkoholowe) ale jednak ma tam jakis alk., wiec nie - dziekuje; choc na etykiecie z przodu widnieje napis '0%'. Swoja droga to do 0.5 % alk. jest czasem w pieczywie czy kefirze.. ;)

Zaraz wlacze tv, poszukam jakis filmik i bede uskuteczniac lezakowanie :) Milego wieczorku zatem!
Dobrze, że je przepuściłaś [emoji6] miałaś intensywny dzień to teraz książka w łapkę i odpoczywać.

A ja miałam wielkie plany i niewiele z tego wyszło bo mnie jakaś niemocy i leń dorwał. No ale weekend się jeszcze nie skończył więc może jutro nadrobie sprzątanie [emoji1]

Ostatnia edycja:
Dziewczyny co można stosować na bol gardła w ciąży?? Pobolewa mnie gardło, nie chciałabym zeby coś się rozwinęło, a mam już lekka chrypę :(
Wiesz co, taka domowa metoda woda utleniona. Pół szkl.wody i z łyżkę wody utl. i tym płuczesz gardło, takie gulgotanie, u nas działa rewelacyjnie. i bez skutków ubocznych dla dzidzi ;)

reklama
Do góry