reklama
Ja również życzę milego wypoczynkuUdanego wypoczynku Kochana:*
Atina1905
Aktywna w BB
Ja dzisiaj mam kiepski dzień wymiotuje mnie od rana głowa pęka. Piersi bolą jak cholera jeszcze na dodatek mała gorączkę złapała i gardło bo nic nie chce jeść ... A i jeszcze przez sąsiada pożarłam się z mężem ... Porostu dzisiaj dzień mam do Dupy :θ
Fanka Kadry
Fanka BB :)
Ja dalej w trasie jeszcze ok. 150 km. Powiem Wam,ze przez te plamienia czuję się jak babka w conajmniej 7 miesiacu ciąży. Chodze powoli, wstaje delikatnie, żadnych gwałtownych ruchów, uważam jak kaszle, kicham, śmieje się bo normalnie masakraJak bym była nie wiem jak ociezala. Paranoja ale wolę dmuchać na zimne.
Głowa do góry i będzie dobrzeJa dzisiaj mam kiepski dzień wymiotuje mnie od rana głowa pęka. Piersi bolą jak cholera jeszcze na dodatek mała gorączkę złapała i gardło bo nic nie chce jeść ... A i jeszcze przez sąsiada pożarłam się z mężem ... Porostu dzisiaj dzień mam do Dupy :θ
Dziewczyny widzę że odbiegacie trochę od tematu zaraz całe życiorysy wasze poznamy. A jak tam czują się inne mamusie lutowe niech sie pochwalą mam nadzieję że dobrze
A to mamy się sztywno jakiegoś tematu trzymać?
@ForgetMeeNot polecam bardzo! Szczególnie, ze o piersi trzeba dbać bardzo w ciąży bo to nie laktacja wpływa na nie niekorzystnie tylko właśnie nieodpowiednia pielęgnacja w ciąży.
@karolina921 jeśli oni maja takie podejście to idz jak najszybciej na zwolnienie! Dla mnie takie zachowanie pracodawcy jest niedopuszczalne!
Wiem o czym mówisz bo ja też plamie i dokładnie tak samo się zachowuje jak tyJa dalej w trasie jeszcze ok. 150 km. Powiem Wam,ze przez te plamienia czuję się jak babka w conajmniej 7 miesiacu ciąży. Chodze powoli, wstaje delikatnie, żadnych gwałtownych ruchów, uważam jak kaszle, kicham, śmieje się bo normalnie masakraJak bym była nie wiem jak ociezala. Paranoja ale wolę dmuchać na zimne.
ForgetMeeNot
doskonale Cię rozumiem. Ja w czwartek zrobiłam 530 km, jako pasażer na szczęście i też czułam się jak stara babka odpoczywaj ja uwielbiam morze korzystaj nie stresujemy się i łapiemy same pozytywne emocjeJa dalej w trasie jeszcze ok. 150 km. Powiem Wam,ze przez te plamienia czuję się jak babka w conajmniej 7 miesiacu ciąży. Chodze powoli, wstaje delikatnie, żadnych gwałtownych ruchów, uważam jak kaszle, kicham, śmieje się bo normalnie masakraJak bym była nie wiem jak ociezala. Paranoja ale wolę dmuchać na zimne.
A to mamy się sztywno jakiegoś tematu trzymać?
@ForgetMeeNot polecam bardzo! Szczególnie, ze o piersi trzeba dbać bardzo w ciąży bo to nie laktacja wpływa na nie niekorzystnie tylko właśnie nieodpowiednia pielęgnacja w ciąży.
@karolina921 jeśli oni maja takie podejście to idz jak najszybciej na zwolnienie! Dla mnie takie zachowanie pracodawcy jest niedopuszczalne!
to chyba się przejdę w takim razie
a odnośnie tematów pobocznych... ja osobiście nie widzę w tym nic złego, wręcz przeciwnie.. Kiedyś na takim właśnie forum z takich właśnie off topów zrodziła nam się grupa dziewczyn, gdzie poznałyśmy się w realu i z trzema do chwili obecnej utrzymuję kontakt, z jedną się zaprzyjaźniłyśmy i jak jej mąż potrzebował pracy, a u nas akurat był wakat to mu pomogłam. Efekt był taki, że i on był zadowolony i moja poprzednia firma... nie widzę w tym nic złego. Nie będzimy przecież ciągle na sucho analizować wyników, no chyba, że jestem w błędzie.
Ostatnia edycja:
Justyna_maj2017
@ForgetMeeNot ja również polecam brafitting ostatnio byłam, bo myślałam, że zmienił mi się rozmiar przy karmieniu piersią. Okazało się, że mam taki sam jak przed ciąża z Agatka, a widocznie staniki mierzylam jak jeszcze więcej karmilam teraz karmie ja tylko na noc i raz w nocy i rozmiar wrócił do stanu pierwotnego
Ja się czuję dzisiaj dobrze. Weekend więc w końcu dłuższe spanie
W pracy mam zamiar powiedzieć pod koniec lipca, bo ostatnio jedno dziewczynę po macierzyńskim zwolnili, a jedna która jest jeszcze na macierzyńskim zwolnia po powrocie, więc atmosfera jest nieciekawa i muszę chwilę poczekać aż się uspokoi.
W pracy mam zamiar powiedzieć pod koniec lipca, bo ostatnio jedno dziewczynę po macierzyńskim zwolnili, a jedna która jest jeszcze na macierzyńskim zwolnia po powrocie, więc atmosfera jest nieciekawa i muszę chwilę poczekać aż się uspokoi.
reklama
ForgetMeeNot
ooo skoro naprawdę polecacie to się wybiorę@ForgetMeeNot ja również polecam brafitting ostatnio byłam, bo myślałam, że zmienił mi się rozmiar przy karmieniu piersią. Okazało się, że mam taki sam jak przed ciąża z Agatka, a widocznie staniki mierzylam jak jeszcze więcej karmilam teraz karmie ja tylko na noc i raz w nocy i rozmiar wrócił do stanu pierwotnego
SUper, że sie dobrze czujesz, oby tak pozostało.
a co do pracy, do kurcze, przecież nie można zwolnić kobiety po macierzyńskim, ewentualnie zmiejszyć etat, ale na to też są jakieś przepisy, chyba, że likwidacja stanowiska pracy, ale to też w razie co pracodawca przed sądem musi umotywować. Straszne to jest, że my kobiety musimy żyć w takiej niepewności i przez to jesteśmy postrzegane jako mniej wartościowi pracownicy, szkoda tylko, że naprawdę niewielu facetów ma takie zdolności organizacyjne i umiejętność robienia kilku rzeczy jednocześnie. My babeczki jesteśmy po prostu multi skill