reklama
ForgetMeeNot
Fanka BB :)
chociaż jak Zarząd zareaguje to nie mam pojęcia cieszę się, że moja dyrektor tak się zachowała może dlatego, że sama jest matką 2 chłopaków i jest zaledwie 2 lata starsza ode mnie@Megi86 dziękuję [emoji257]
@ForgetMeeNot super, że plamienia ustały i wszystko jest ok [emoji4] zazdroszczę sytuacji w pracy. Ja pewnie w środę będę wracać, ale mam stracha bo wiem, że kierownictwo z mojej ciąży zadowolone nie będzie [emoji53]
@ForgetMeeNot teraz to mnie zaciekawiłaś, wino bezalkoholowe? Proszę napisz nazwę to może i ja sie skuszę na ciepłe letnie wieczory !bardzo sie cieszę, ze plamienia ustały!!
Co do pracy to ja tez mam zamiar pracować do końca roku, raz ze również bardzo lubię swoją prace, a dwa, ze jak siedzę w domu to więcej jem [emoji23][emoji23] z Szymkiem w ciąży przytyłam 25 kilo [emoji15] ale ze wchodziłam w ciąże z niedowagą (48 kilo) to aż tak bardzo sie nie przejmowałam. Teraz waga 60 wiec 10-12 kilo to Max. Najważniejsze to zdrowo i z głową bo zapotrzebowanie kaloryczne w ciąży nie wzrasta drastycznie.
Miłego weekendu kobietki!!
Co do pracy to ja tez mam zamiar pracować do końca roku, raz ze również bardzo lubię swoją prace, a dwa, ze jak siedzę w domu to więcej jem [emoji23][emoji23] z Szymkiem w ciąży przytyłam 25 kilo [emoji15] ale ze wchodziłam w ciąże z niedowagą (48 kilo) to aż tak bardzo sie nie przejmowałam. Teraz waga 60 wiec 10-12 kilo to Max. Najważniejsze to zdrowo i z głową bo zapotrzebowanie kaloryczne w ciąży nie wzrasta drastycznie.
Baffi26
Hej dziewczyny nadrabiam zaleglosci w czytaniu was i powiem wam ze ja to jestem nadwyraz sppokojna bete robilam tylko 2 razy zeby zobaczyc przyrost mialam 350% na usg w 5 tyg i 6 dniu dzidzi mial 3.25mm teraz wizyta w poniedzialek plamienie przeszlo lekow nie mam czekam do 14 tyg na zalozenie szwu nie panikuje nie czytam glupot poprostu dzen jak codzien wiem ze bedzie ok i tego sie trzymam mimo braku szyjki nic sie nie dzieje
ForgetMeeNot
Jak mój A. wróci ( mamy weekend więc standardowo go nie ma bo sędziuje, ale jeszcze 2 weekendy i będziemy mieli więcej czasu dla siebie), to go spytam jak to się nazywało, ale serio było smaczne i bez %%% , tyle, że białe, czerwone mi nie podeszło i wylała pół butelki a to białe - na lato z lodem lub schłodzone, no byłam wniebowzięta@ForgetMeeNot teraz to mnie zaciekawiłaś, wino bezalkoholowe? Proszę napisz nazwę to może i ja sie skuszę na ciepłe letnie wieczory !bardzo sie cieszę, ze plamienia ustały!!
co do wagi i to zaczynamy praktycznie tak samo ja 61-62 przy 174 cm wzrostu i też to jeden z powodów dal którego nie chcę siedzieć/leżeć w domu. Niby mam pracę biurowa ale czesto jestem w ruchu, bo to albo jakies spotkanie z Klientem, albo wizyta w kancelarii bo jestem pełnomocnikiem spółki i czasem jest tak,że codziennie a nawet 2-3 razy dziennie muszę być u Notariusza, a to wizyta na budowie - i tu mam test na kondycję bo czasem muszę wejść wyżej a to jest eta gdzie nie ma jeszcze wind.. mam tez wyjazdy raz na tydzień, czasem raz na dwa tygodnie, ale kurcze.. ja naprawdę lubię swoję prace: i nie zamieniłabym jej tej chwili z własnej woli na inną
@karolina921 a jakie masz relacje z kierownictwem? wiesz... plus jest taki, że nie mogą Cię zwolnić
ForgetMeeNot
podziwiam Cię za Twój spokój mimo takich przejśćHej dziewczyny nadrabiam zaleglosci w czytaniu was i powiem wam ze ja to jestem nadwyraz sppokojna bete robilam tylko 2 razy zeby zobaczyc przyrost mialam 350% na usg w 5 tyg i 6 dniu dzidzi mial 3.25mm teraz wizyta w poniedzialek plamienie przeszlo lekow nie mam czekam do 14 tyg na zalozenie szwu nie panikuje nie czytam glupot poprostu dzen jak codzien wiem ze bedzie ok i tego sie trzymam mimo braku szyjki nic sie nie dzieje
ja niestety czytam czasem bez sensu różne rzeczy, ale może to wynika z tego, że wszystko co jest związane z ciążą jest dla mnie nowością
ForgetMeeNot
Jak mój A. wróci ( mamy weekend więc standardowo go nie ma bo sędziuje, ale jeszcze 2 weekendy i będziemy mieli więcej czasu dla siebie), to go spytam jak to się nazywało, ale serio było smaczne i bez %%% , tyle, że białe, czerwone mi nie podeszło i wylała pół butelki a to białe - na lato z lodem lub schłodzone, no byłam wniebowzięta
co do wagi i to zaczynamy praktycznie tak samo ja 61-62 przy 174 cm wzrostu i też to jeden z powodów dal którego nie chcę siedzieć/leżeć w domu. Niby mam pracę biurowa ale czesto jestem w ruchu, bo to albo jakies spotkanie z Klientem, albo wizyta w kancelarii bo jestem pełnomocnikiem spółki i czasem jest tak,że codziennie a nawet 2-3 razy dziennie muszę być u Notariusza, a to wizyta na budowie mam tez wyjazdy raz na tydzień, czasem raz na dwa tygodnie, ale kurcze.. ja naprawdę lubię swoję prace: i nie zamieniłabym jej tej chwili z własnej woli na inną
@karolina921 a jakie masz relacje z kierownictwem? wiesz... plus jest taki, że nie mogą Cię zwolnić
raz_dwa_trzy
Kochana, a przy jakim wzroście wazylas 48kg? Ja też w ta wchodzę z niedowaga i tak przyglądam się sobie w lustrze i nie wiem gdzie tam dzidziul się zmieści [emoji14]@ForgetMeeNot teraz to mnie zaciekawiłaś, wino bezalkoholowe? Proszę napisz nazwę to może i ja sie skuszę na ciepłe letnie wieczory !bardzo sie cieszę, ze plamienia ustały!!
ForgetMeeNot
Ja kiedyś przy swoim wzroście, czyli 174 cm ważyam 46 kg, jadłam jak głupia i przytyć nie mogłam, o ale miałam wtedy 20 lat czyli wieeeeeki temuKochana, a przy jakim wzroście wazylas 48kg? Ja też w ta wchodzę z niedowaga i tak przyglądam się sobie w lustrze i nie wiem gdzie tam dzidziul się zmieści [emoji14]
reklama
raz_dwa_trzy
To ile teraz masz lat?Ja kiedyś przy swoim wzroście, czyli 174 cm ważyam 46 kg, jadłam jak głupia i przytyć nie mogłam, o ale miałam wtedy 20 lat czyli wieeeeeki temu
Ja mam 161 cm i 45 kg.