reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2017

reklama
U mnie to nawet nie o smak chodzi, bo ja to wypijam z zatkanym nosem i jednym haustem. Tylko po pewnym czasie robi mi się strasznie niedobrze i zwracam. Gin powiedizał, żebym śmiało wciskała cytrynę i modliła się, żeby nie oddać:p
Jezu Dziewczyny umieram, ta miednica mi chyba zaraz pęknie. Pojechałam po Klaudię i wysłać L4 na pocztę, bo to obok szkoły, nie mogłam wysiąść z samochodu pod domem, taki ból:(:(
Turluturlu jak u Ciebie?

[emoji23] Powiem wam że opieka w Anglii jest całkowicie inna. Nigdy w życiu nie byłam u ginekologa, dwa razy mi zaglądali przy porodach. Nigdy tęż nie piłam glukozy. Od początku tej ciąży byłam tylko raz u położnej. Miała może któraś taki dziwny ból w klatce piersiowej, tak jakby połamały wam się zebra i miażdżyły wam płuca? Już drugi dzień mnie meczy. Do tego Majka chora, gorączkuje, ledwo oddycha. Dostała od lekarza paracetamol. Anna25 przykro mi z powodu synka, zdrówka życzę. Densik co słychać? Mam nadzieje że jest coraz lepiej. Natka.polka mam nadzieje żewszystko ok. Trzymam kciuki.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

[emoji23] Powiem wam że opieka w Anglii jest całkowicie inna. Nigdy w życiu nie byłam u ginekologa, dwa razy mi zaglądali przy porodach. Nigdy tęż nie piłam glukozy. Od początku tej ciąży byłam tylko raz u położnej. Miała może któraś taki dziwny ból w klatce piersiowej, tak jakby połamały wam się zebra i miażdżyły wam płuca? Już drugi dzień mnie meczy. Do tego Majka chora, gorączkuje, ledwo oddycha. Dostała od lekarza paracetamol. Anna25 przykro mi z powodu synka, zdrówka życzę. Densik co słychać? Mam nadzieje że jest coraz lepiej. Natka.polka mam nadzieje żewszystko ok. Trzymam kciuki.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja mam taki bol w klatce od 1,5 miesiaca myslalam ze to serce ale zrobili mi wszystkie badania i jest ok. powiedzieli mi ze to przez ciaze....
Ja mam 1 listopada glukoze, teraz to sie wystraszylam ze mozna zemdlec i nie wiem czy powinnam sama jechac samochodem? Kilka lat temu pilam glukoze bo u mnie w rodzinie sami cukrzycy i sprawdzali czy jest ok to nawet nie pamietam smaku bo tak plakalam ze beda jeszcze raz mi pobierac krew :)

omg! Puściłabym chałupę z dymem! Poszłam przygrzać zupę, wyjęłam z lodówki, postawiłam na kuchence, podpaliłam, patrzę, kurde jakoś dziwnie, a do spodu garnka mi się przykleiła podstawka korkowa - ciężkie gary w lodówce trzymam na korku. Średnica dużo mniejsza niż garnek, nie zauważyłam..Ale smród! Dobrze, że szybko to wyjęłam.. Yhhh to nie jest mój dzień:(

Ellie, ja jechałam samochodem, ale mam bardzo blisko, nie był to mega mądry pomysł, teraz chyba zrobię w sobotę, żeby mąż mnie odwiózł do domu.

Jagodka dobrze ze nic sie stalo !!!!
Zawsze sie boje ze zostawie cos wlaczone jak jestem sama w domu....
Masz racje, chyba tez wezme meza... Nie ma co ryzykowac.. Jak ja juz bym chciala swieta :) dzisiaj u nas 28C a ja sobie puszczam piosenke swiateczna o reniferze rudolphie :)
To jest piosenka dla dzieci ale moge ja sluchac caly rok i mi strasznie poprawia nastroj nie mowiac o tym ze jak uslysze to nawet w samochodzie sie kolysze, moze powiem zeby mi puscili do porodu :)

Sojnabig Ja aż się boję glukozy bo ja znów zasypiam,w głowie mi się kręci. Będzie się działo :)

Ja dziś wyladowalam u lekarza rodzinnego ,podejrzewają cholestaze..krew dopiero w piątek pobiora bo dziś na czczo nie byłam..wyniki w poniedziałek. Masakra. Dali mi hydroksyzyne bo chce się zadrapać, ginek mi kazał allertec dorzucić ze może alergiczne.

reklama
Mi mąż zamontował czasowy wyłącznik przy kontakcie gdzie prasuję bo zawsze zapomnę wyłączyć żelazka :szok:
A prostownica to już standard... tylko czekać aż spale kiedyś dom.

Ja na badanie biorę męża, już teraz mam zawroty głowy a co dopiero po glukozie. Różnie to może być

Do góry