reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2017

Dzieki za pomoc, chyba wybiore maxi cosi 30 infant bo pasuje tez dp wozka i ma dobre opinie :) a tak w ogole sa jeszcze jakies rzeczy dla niemowlat ktore maja terminy waznosci? Duzo rzeczy dostajemy pd znajomych i teraz to juz sie pogubilam :)
Ellie, każdy fotelik z grupy zero ma.w standardzie wkladke dla noworodka, jak będziesz kupowala nowy to zobaczysz, ona ogranicza np. latanie główki w foteliku na boki. Może nie datę ważności ale każdy fotelik ma żywotność okreslana na max 5 lat, zwłaszcza z tej najniższej grupy. Maxi cosi po zarejestrowaniu na stronie daje gwarancję na fotelik 3 lata.

reklama
Ellie, fotelik to kwestia zdrowia i życia naszych dzieci, plastiki po tych kilku latach robią się po prostu kruche, dlatego fotelik ma datę przydatności do użycia. Poza tym to wiem, że smoczki się starzeją i parcieją - jak to guma, poza tym żywność oczywiście.

Sojnabig i jak wrażenia? Ją strasz ię żałuję że u nas w okolicy nie ma żadnej szkoły a tak chciałabym pochodzić na takie zajęcia :-(

Sojnabig i jak wrażenia? Ją strasz ię żałuję że u nas w okolicy nie ma żadnej szkoły a tak chciałabym pochodzić na takie zajęcia :-(

Jestem bardzo zadowolona :) zajęcia prowadzone są przez położne z naszego szpitala :) Mówią nam dużo ciekawych rzeczy (jako że to moje pierwsze dzieciątko to dla mnie wszystko jest nowe), doradzają co i jak kupić, opowiadają o dietach o wszelkich badaniach a później sobie ćwiczymy :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Jestem bardzo zadowolona :) zajęcia prowadzone są przez położne z naszego szpitala :) Mówią nam dużo ciekawych rzeczy (jako że to moje pierwsze dzieciątko to dla mnie wszystko jest nowe), doradzają co i jak kupić, opowiadają o dietach o wszelkich badaniach a później sobie ćwiczymy :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Super ze ci się podobało :) ja idę na żywioł znowu ale z doświadczeniem juz :D u nas szkoła rodzenia jest w tym szpitalu w którym będę rodzic i tez są te same polozne, to bardzo fajna sprawa moc je wcześniej poznac.
U nas na szczęście w liceum nikt nie kazał mówić do siebie per profesorze bo b chyba bym wyleciala. Nigdy tego nie rozumiałam i nie zgodziłabym sie tak mowic. A w liceum byłam bardzo uparta i nikt by mnie nie zmusil. Na profesora i ogolnie na szacunek trzeba sobie zasluzyc. Nawet na studiach nikt nie kazał tak mówić chyba że prawdziwy profesor :D

1476814732-1d1mld.jpeg
1476814739-1d1mld.jpeg

No dobra, skończyłam. Miałam jeszcze doszyc z tyłu kokardke, ale muszę się zastanowić;)

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Jagodka Jaka piękna [emoji7] Ja zapał miałam, nawet maszynę wyciągnęłam i sie okazało ze popsuta, nitke pętli i śmierdzi niemilosiernie jak pracuje...nawet mąż mówi ze nic z niej nie będzie. Taka mnie maszyna uraczyli.

reklama
Ale slicznie , zazdroszcze Ci talentu :) chcialabym tak szyc... Moze uszyj sobie pizamke do szpitala i dla maluszka taka sama ;) ja wlasnie taki komplet chce kupic ale drogi jest ...

Do góry