reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2017

jagodka a na których dziś byłaś? Mamo to ja? Bo zapisałam się na nie i na bezpiecznego malucha właśnie. Ale jak taka kicha to może nie warto?
Ale to Twoje pierwsze dziecko, to ja bym poszła, dla mnie takiej weterani to nie było niczego ciekawego;) Ciebie może zaciekawi karmienie piersią, kąpiel noworodka, stymulowanie i tworzenie bliskości.

Sojna od 5 rano? O matko, porażka.. Biedna dziewczyna

reklama
Ja się właśnie boje ze mój malutki nie będzie taki malutki co za tym idzie i poród nie będzie łatwy... lekarz mówi na niego "kolos " w 17t miał 390g..
Ja mam wszystkie wyniki wzorcowe nie przybieram na wadze więc mogę się obejść bez glukozy..Na następna wizyte mam tylko mocz zrobić ze względu na te nerki Ale nawet morfologii nie muszę robić [emoji5] poprostu ciąża idealna

Napisane na SM-G357FZ w aplikacji Forum BabyBoom

Ale to Twoje pierwsze dziecko, to ja bym poszła, dla mnie takiej weterani to nie było niczego ciekawego;) Ciebie może zaciekawi karmienie piersią, kąpiel noworodka, stymulowanie i tworzenie bliskości.

Sojna od 5 rano? O matko, porażka.. Biedna dziewczyna

Tak od 5 :( bóle krzyżowe takie ze chce dać się już pokroić..

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja się właśnie boje ze mój malutki nie będzie taki malutki co za tym idzie i poród nie będzie łatwy... lekarz mówi na niego "kolos " w 17t miał 390g..
Ja mam wszystkie wyniki wzorcowe nie przybieram na wadze więc mogę się obejść bez glukozy..Na następna wizyte mam tylko mocz zrobić ze względu na te nerki Ale nawet morfologii nie muszę robić [emoji5] poprostu ciąża idealna

Napisane na SM-G357FZ w aplikacji Forum BabyBoom

Mój w 21 tygodniu miał 340 :O

Sojna bez sensu kompletnie. Dla mnie jak laska nie urodzi w ciągu 10-12h to powinni robić cc i koniec. Po co to tak dziecko męczyć?

Grabcia to zazdroszczę wyników ! ja niestety muszę, przyjmować dodatkowo żelazo, bo jak się okazało hemoglobina mi dość sporo spadła.. No ale to nic ;)

Hej dziewczyny

Wstyd ze się nie odzywam, podczytuje was ale nie mam siły, jestem chora juz od prawie miesiąca i juz mi ręce opadają. .. byłam wczoraj u lekarza i mam infekcje nerek I dolnych i górnych dróg oddechowych, a dziś na dokładkę ćmi mnie ząb - no kur***, za przeproszeniem ale.mozna urwicy dostać - bo juz brałam. Antybiotyk 2 tyg temu który G pomógł , przez to ze mam uczulenie na penicyline i nie może mi dać takiego efektownego tylko lek "drugiego wyboru" , no masakra jakaś ...

Moja dzidzia miała w 22 tyg 375g - ale ponoć po 20 tyg się już nie porównuje wagowo dzieci :)

Turlu- ja mam podobną sytuację z mieszkaniem także wiem. Co czujesz I tez myślę czy mówić o ciąży czy nie ..:/

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny

Wstyd ze się nie odzywam, podczytuje was ale nie mam siły, jestem chora juz od prawie miesiąca i juz mi ręce opadają. .. byłam wczoraj u lekarza i mam infekcje nerek I dolnych i górnych dróg oddechowych, a dziś na dokładkę ćmi mnie ząb - no kur***, za przeproszeniem ale.mozna urwicy dostać - bo juz brałam. Antybiotyk 2 tyg temu który G pomógł , przez to ze mam uczulenie na penicyline i nie może mi dać takiego efektownego tylko lek "drugiego wyboru" , no masakra jakaś ...

Moja dzidzia miała w 22 tyg 375g - ale ponoć po 20 tyg się już nie porównuje wagowo dzieci :)

Turlu- ja mam podobną sytuację z mieszkaniem także wiem. Co czujesz I tez myślę czy mówić o ciąży czy nie ..:/

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Ojej wracaj szybko do zdrówka!!!

reklama
Do góry