reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2017

Dzięki Dziewczyny, też mi się podoba:)
Anna u mnie słońce:D Babcia właśnie zabrała dzieciaki na spacer:)
Jenny, też bym się bała, niby usg jest bezpieczne, ale myślę, że w rozsądnej ilości, a od tego jest lekarz, żeby wiedzieć jaka jest rozsądna ilość

reklama
Siedzę w kolejce do lekarza. Lekarz przyjmuje od 14:30 ja przyszłam o 13 i jestem czwarta:-\ jak ja kocham ten NFZ, Masakra. Jak kiedyś przyjdzie mi jeszcze być w ciąży to będę chodzić tylko prywatnie. Od wczoraj mała słabo się rusza, wieczorem trochę się powierciła dziś całą dwa kopniakiem i spokój. Do tej pory było tak że ruszała się intensywnie o określonych godzinach. Nie wiem co o tym myśleć. Zobaczymy co powie lekarz.

Siedzę w kolejce do lekarza. Lekarz przyjmuje od 14:30 ja przyszłam o 13 i jestem czwarta:-\ jak ja kocham ten NFZ, Masakra. Jak kiedyś przyjdzie mi jeszcze być w ciąży to będę chodzić tylko prywatnie. Od wczoraj mała słabo się rusza, wieczorem trochę się powierciła dziś całą dwa kopniakiem i spokój. Do tej pory było tak że ruszała się intensywnie o określonych godzinach. Nie wiem co o tym myśleć. Zobaczymy co powie lekarz.
Im dzidzius większy tym ma mniej miejsca a może też sobie spał :) ja mam jutro wizytę tez panstwowo i tez musze czekać zazwyczaj od 0,5 do 1,5h. Mam nadzieje ze jutro będzie w miarę sprawnie bo z zosia ide.

Oszaleć można z naszymi dziesiątki, jak mi się przebudziła i zaczęła skakać po pęcherzu to myślałam że do WC nie dolece :-)

Chcecie usłyszeć hit?:D kobiety w ciąży nie powinny załatwiać żadnych ważnych spraw :) Kupiliśmy samochód nowy i trzeba było wysłać pismo do ubezpieczalni żebyśmy zapłacili tylko różnice od właścicieli. M poszedł skserowac wszystkie nasze dokumenty, dowody, prawa jazdy umowy kupna itp. Mówi do mnie, żebym napisała tylko pismo o co chodzi i wysłała to jedna koperta do nich. Napisałam, włożylam wszystko do koperty i pedze w ten deszcz na tą jebana pocztę. Po drodze już spacerkiem zrobiłam sobie zakupy, wchodze do domu, ogarnęłam zmywarkę, patrzę... A tu na stole leży te pismo.... Wysłałam same załączniki. Biegiem na poczte spowrotem, błagam babke żeby mi dała ta kopertę spowrotem ja tylko coś dołożę a ona ze te listy już poszły (!). Biegła na dwór za listonoszem, wyrwala mu te listy, dała mi, ja dopchalam ten list i dopiero pojechał [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Spokojnie dziewczyny, mój też ma czasem leniwe dni a czasem cały dzień nie daje spokoju ;) jak się denerwuje, że za długo go nie czuje to pije bardzo zimny sok pomarańczowy, ale tak duszkiem :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry