reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2017

U mnie w pracy ma 2 latka i 8 miesiecy i spi 1,5 h. Nawet jak spi godzine to ok 5:00 jest nie do zycia...
Ja o rozku nie myslalam za to zamowilan z polski otulacz niuniu by medbest. Podobno w szpitalu u mnie tez wszystko daja dla matki i dziecka wiec tak naprawde tylko ubranie na wyjscie sie przyda i podobno sie wraca jeszxze z fajnymi rzeczami :)

reklama
To ja się wstrzymam z zakupem rożka itp. aż do rozpoczęcia zajeć ze szkoły rodzenia w szpitalu, bo może też będą rozdawać przy porodzie.
I zaczęło się, dziś dwie plamy na piersiach, chyba siara kapie..
Dziewczyny, jak ten czas leci. Minie październik, listopad...święta...i w styczniu już trzeba mieć rękę na pulsie!

To ja się wstrzymam z zakupem rożka itp. aż do rozpoczęcia zajeć ze szkoły rodzenia w szpitalu, bo może też będą rozdawać przy porodzie.
I zaczęło się, dziś dwie plamy na piersiach, chyba siara kapie..
Dziewczyny, jak ten czas leci. Minie październik, listopad...święta...i w styczniu już trzeba mieć rękę na pulsie!

Ja też postanowiłam że z różkiem się wstrzymam ;) u nas w szpitalu dają ale tylko na czas pobytu :p przy wyjściu dają w prezencie normalny kocyk :)

No leci ten czas bardzo!! Szczególnie że ja termin z usg mam na 25.01, więc na Święta będę żyć ze świadomością, że jeszcze tylko miesiąc!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

A ja wczoraj ogladalam zdjecia jak wygladaja dzieci w 23 tygodniu i byly zdjecia maluszkow ktore sie urodzily w tym tygodniu... Az mi sie nie chce wierzyc ze mam takie malenstwo w brzuszku:) brzuch mam duzy ale jak on sie tam miesci to ja nie wiem :)

1475686963639.jpg
efekt dzisiejszej pracy

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1475686963639.jpg
    1475686963639.jpg
    38,7 KB · Wyświetleń: 473
Ellie, miały być białe, ale stolarz mi odradził - białe płyty lubią żółknąć, więc wybrałam taki siwy jesion. Tak, niestety jeden facet nie przyjechał, wiec drugi robił sam i to jednak sporo roboty na jedną osobę, więc na razie tylko jeden pokój, bez frontów, jutro drugi, a fronty w piątek (podobno wtedy już tylko na 4godzinki, dziś siedział od 9 do 17 z hakiem)

reklama
.jagodka wyglada super!
Czytam wszystko na bieżąco ale nawet nie mam siły odpisać coś ambitnego ;c

Powiem wam, ze myslalam, ze ten semestr studiow i ciazy to bedzie lajcik ale jest ciezko. Poprzednia sesja nie należała do bajlepszychy i teraz ciągną się za mną wszystkie egzaminy. Do tego bieżące zajęcia. Udzielam korepetycji wiec jeszcze trochę czasu na to schodzi. Pomimo dużej ilości energii mam ochotę zajmować sie domem jedynie.

Jutro mam egzamin, zajecia a potem biegiem na badania prenatalne. Jakoś ostatnio mam złe przeczucia. Oby pozostały jedynie przeczuciami.

Duzo uśmiechu dla was dziewczyny :*

Napisane na Che2-L11 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry