reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2017

Kasia.zosia, Rodosek, trzymam kciuki. Ja juz z opaska na ręce, czekam na przyjecie. Wygnalam meza do domu. Wgralam ksiazki na kindla i bede kwitnac do srody :)
Ja nie wiem jak to z tym sn ale wyobrazalam to sobie tak, ze bede rodzic w koszulce (t-shirt) meza i to jakiejś znoszonej. Chyba szkoda kupowac cos specjalnie, tam jest troche "substancji" ktorymi mozna sie zabrudzic.

A ja leżę już pod ktg ale nie wiem jeszcze czy dziś zostaje czy nie

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Sojnabig kupuje t-shirt ze wzgledu na to, ze szpital go wymaga, tzn. Umiescil go na liscie dla rodzących [emoji4] Zamierzam kupic jakis najzwyklejszy, ktory pozniej i tak pewnie wyrzuce.

Dziewczyny ile najdluzej spaly wasze malenstwa? Wszedzie jest napisane zeby budzic co 2-3 h na karmienie koniecznie !!! A ja nastawilam budzik na kolejne karmienie ale nie zadzwonil i sie wystraszylam bo maly nie jadl 5 h :(

Rekord to 4,5h. Nie dał się dobudzic i już, a na śpiocha nie chciał jeść. Więc odpuściłam, poddałam się, chociaz on powinien dużo jeść, żeby tę bilirubine wyplukiwac

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny ile najdluzej spaly wasze malenstwa? Wszedzie jest napisane zeby budzic co 2-3 h na karmienie koniecznie !!! A ja nastawilam budzik na kolejne karmienie ale nie zadzwonil i sie wystraszylam bo maly nie jadl 5 h :(
Mi też tak się zdażyło że przespałam budzenie co 3 godziny i Adaś mnie obudził po 4 godzinach. Ja przerażona że dziecko głodzę ale teraz zdaża się to coraz częściej i zastanawiam się czy tak już zostawić bo zjada coraz więcej i jest coraz starszy. Przynajmniej w nocy.

No wlasnie ja mojego raz na dobe nie moge dobudziccbo ma takie mocniejszy sen a dzisiaj jak budzik nie zadzwonil to sam wstal.. tylko znow sie tyle naczytalam ze trzeba karmic co 3 hbo moze sie nie obudzic i teraz karmie jego i sie denerwuje ze nie wstalam ...

Ja juz w "swoim" lozku, na ktg skurcze 10-20 :) szyjka dluga, zamknieta. Nic absolutnie nie zwiastuje porodu. 3600g. Zdziwi sie w srode jak ja obudza i wyszarpia na zewnatrz :)

reklama
Do góry