reklama
mag_dzik
Fanka BB :)
My juz nie spimy, pobudka na mleczko i oczy wielkie takie wiec spania narazie nie bedzie :/ tez mi sie wydaje ze szybko to wszystko... Tylko ze ja widze ze on jest ciekawy wszystkiego i sprawia mu to ogromna radosc. Polubil zdecydowanie sloiczki z Hippa:-)
kamaa
Hej. Olo też oczy jak złotówki od 6. Kupsko już strzelone. Teraz sobie gada.. a ja chce spać :/
Napisane na Nexus 7 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na Nexus 7 w aplikacji Forum BabyBoom
PaniAg
Hej, u nas pada deszcz, Antek od 6 na ,,nogach,,...
Zaczął stękać, mąż poszedl szykowac wszystko jak do mycia po kupie a tam czysto... A ze on rano ślepy to dziecko osilalo siebie calkowicie, przewijak, body i tak go musial myc ale ubieralam juz ja bo przeciez nerw ze nie moze pospać. Spoko, ja mam tak na codzien!
Kawka start. Mniam!
Aha i mimo mleka o 23 przez ten zatkany nosek to o 3 rownież wstal.
Zaczął stękać, mąż poszedl szykowac wszystko jak do mycia po kupie a tam czysto... A ze on rano ślepy to dziecko osilalo siebie calkowicie, przewijak, body i tak go musial myc ale ubieralam juz ja bo przeciez nerw ze nie moze pospać. Spoko, ja mam tak na codzien!
Kawka start. Mniam!
Aha i mimo mleka o 23 przez ten zatkany nosek to o 3 rownież wstal.
Carolajna32
Surowych jeszcze nie podajemy.a co do jabuszko ,chce podac surowe ,na co kolezanka powiedziala ze ona gotuje I z tego wygotowanego jabuszka daje papke. Zglupialam
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
betula
Szczypawka spała dzisiaj piknie wiec jedziemy na wycieczkę! )))
Napisane na XT1562 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na XT1562 w aplikacji Forum BabyBoom
katjuszkaa
Mhm w życiu o tym jablku bym nie pomyślała. Ja czasem daje kawałek do takiego specjalnego gryzaka z gumy. Z Canpol chyba. Polecam. Albo takie specjalne siatki są. Daje się dziecku do tego żeby nie odgryzlo ;-) w ogóle to jak starsza miała pół roku to dawalam całe obrane jabłko do lizania i ciumkania..
Zuzanka ja Cię tu miałam kiedyś przyjść szukać jak dłużej Cię nie było na kwietniowkach ale akurat się wtedy odezwałaś to odpuscilam ;-) a tu tak ciekawie :-)
Zuzanka ja Cię tu miałam kiedyś przyjść szukać jak dłużej Cię nie było na kwietniowkach ale akurat się wtedy odezwałaś to odpuscilam ;-) a tu tak ciekawie :-)
oooo chrupek kukurydzianych u mnie jeszcze nie bylo hmmmmm musimy nadrobic
My dzis jedziemy rozmawiac w sprawie chrztu a jutro planuje moje dziewczyny porwac nad jezioro kolo domu tylko to wieksze juz sie nie moge doczekac.
My dzis jedziemy rozmawiac w sprawie chrztu a jutro planuje moje dziewczyny porwac nad jezioro kolo domu tylko to wieksze juz sie nie moge doczekac.
Ostatnia edycja:
reklama