reklama
kamaa
Fanka BB :)
Ech to był dla mnie jako mamy łobuza ciężki dzień...
A poza tym zostałam poproszona o bycie mamą chrzestną.
To kamisia poczytam co piszą o kopertach dziewczyny
Napisane na Nexus 7 w aplikacji Forum BabyBoom
A poza tym zostałam poproszona o bycie mamą chrzestną.
To kamisia poczytam co piszą o kopertach dziewczyny
Napisane na Nexus 7 w aplikacji Forum BabyBoom
katjuszkaa
Betula najpierw marchew. Potem dynią która jej nie podeszła, potem marchew z ziemniakiem, potem jarzynowa bez miesa i teraz jarzynowa z królikiem. Jabłko i zwykła śliwka blee. Natomiast ta suszona wchodzi jej super. Dynia z gerbera jest w takich mini sloiczkach i zazwyczaj w Rossmann stoi przed wszystkimi smakami..
Dzięki za odpowiedzi. mamy jeszcze tydzień na zastanowienie. ;-) Na pewno chciałabym jakąś fajną pamiątkę znaleźć oprócz pieniążków. Bo rzeczywiście bardzo szybko się rozeszły te z chrztu. W sumie zakupiliśmy małej to czego jeszcze nie miała a potrzebowała. Jednak pamiątka to pamiątka i w przyszłości będzie wiedziała ze dostała ja od chrzestnego.
My tez mialysmy mily dzionek same baby.:-) Młoda dzis zaczepiala sąsiadkę taka mała gadula się z niej robi.;-)
Jak miło dZieci śpią. Czas na relaksik i kapiel.
My tez mialysmy mily dzionek same baby.:-) Młoda dzis zaczepiala sąsiadkę taka mała gadula się z niej robi.;-)
Jak miło dZieci śpią. Czas na relaksik i kapiel.
betula
skoro mowicie, ze w rossmannie dynia jest, to wpadne do innego, niz ten kolo mnie...
katjuszka, u nas na razie "super" poczatek - marchew bleee i jablko bleee. mam tez wrazenie, ze moja ma lekki odruch wymiotny jak je cos innego niz mleko
i moze glupie pytanie... ale jakiej konsystencji sa kaszki, ktore dajecie dzieciakom? jedza lyzeczka czy pija z butelki?
katjuszka, u nas na razie "super" poczatek - marchew bleee i jablko bleee. mam tez wrazenie, ze moja ma lekki odruch wymiotny jak je cos innego niz mleko
i moze glupie pytanie... ale jakiej konsystencji sa kaszki, ktore dajecie dzieciakom? jedza lyzeczka czy pija z butelki?
mag_dzik
Ja wymieszalam sloiczki i zlapalo promocje :-) dzis na kolacje poszla kaszka... Czy karmienie z butli tez tyle u Was trwa? Mam mu podawac kaszke i zupke juz i nie nadazam bo dnia mi brakuje na to wszystko :/ i zaczynamy oduczac od cycki bo dzis byla mala histeria... A co bedzie jak wroce do pracy :-/
Carolajna32
Daniek też, wczoraj ze sloiczków wybrał frytkę i ciastkoMoja za to bedzie fast-foodowa dziewczyna
Jabluszka nie, marchewki nie, ale chrupke kukurydziana wszamala prawie cala
A mój zaczął pięknie siedzieć, rzadko już na boki się chwieje.Pytalyscie czego moje dziecko nauczy sie kolejnego?
Otoz dzis sie nauczyla kolejnej rzeczy pytana gdzie ma wlosy pokazuje lapiac sie za nie i czochrajac
Jak bedzie zamkniety juz to wstawie filmik
I psy po imieniu rozpoznaje, pytam gdzie Lila i szuka
Co do chrztu to w kopertę ile kto uważa o ile w ogóle. Ja kilka lat temu ogarnęłam ubranie do chrztu, tort, kocyk z wyszytą datą narodzin i tyle.
Jestem po 10h w pracy, padam na twarz, jutro powtórka...
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Bettina2701
Caro weź Ty trochę odpocznij chociaż w tej ciąży bo za rok z trójką to już w ogóle będzie wesoło u Ciebie
Mag_dzik mleko z butli u Ciebie długo je? Może smoczek ma zbyt wolny przepływ? I czemu już podajesz 2 posiłki pełne? Szybko bardzo
Betula jeżeli ma odruch wymiotny to Haniak może nie gotowy na rozszerzanie? Druga rzecz, że u niemowląt odruch wymiotny jest umiejscowiony wyżej niż u dorosłych, dopiero z czasem się on "przesuwa w dół"
Po trzecie dzieci dopiero poznają smaki i piszą, żeby nawet 8 razy proponować i ewentualnie po wielu próbach można stwierdzić czy faktycznie coś jest ble
Co do rossmanów to ja mam dwa w okolicy do których z Hanią możemy dotrzeć na pieszo, jeden - porażka, w ogóle nie ma tam hippa a chusteczki huggiesy są od niedawna, ogólnie mały wybór no i jest ciasno, czasem ciężko wózkiem zawrócić. Za to drugi jest super, duży, z wózkiem bez problemu się poruszam no i wszystkiego pod dostatkiem.
Jaką kaszkę najlepiej kupić aby wprowadzić gluten do diety?
Mag_dzik mleko z butli u Ciebie długo je? Może smoczek ma zbyt wolny przepływ? I czemu już podajesz 2 posiłki pełne? Szybko bardzo
Betula jeżeli ma odruch wymiotny to Haniak może nie gotowy na rozszerzanie? Druga rzecz, że u niemowląt odruch wymiotny jest umiejscowiony wyżej niż u dorosłych, dopiero z czasem się on "przesuwa w dół"
Po trzecie dzieci dopiero poznają smaki i piszą, żeby nawet 8 razy proponować i ewentualnie po wielu próbach można stwierdzić czy faktycznie coś jest ble
Co do rossmanów to ja mam dwa w okolicy do których z Hanią możemy dotrzeć na pieszo, jeden - porażka, w ogóle nie ma tam hippa a chusteczki huggiesy są od niedawna, ogólnie mały wybór no i jest ciasno, czasem ciężko wózkiem zawrócić. Za to drugi jest super, duży, z wózkiem bez problemu się poruszam no i wszystkiego pod dostatkiem.
Jaką kaszkę najlepiej kupić aby wprowadzić gluten do diety?
reklama
mag_dzik
Bettina kupilam smoka do kaszki, niby powinien byc ok.
Pani dr mi mowila zeby kaszke wprowadzac juz z glutenem i bez cukru. Kupilam z bobovity porcje zboz, bo bez cukru i nie smakowa. Od 5 mca zupka i kaszka i koniecznie miesko juz w zupkach... Troche duzo tego.
No i woda do picia, kubek niekapek chwycil w raczke i sam wiedzial o co chodzi :-)
Pani dr mi mowila zeby kaszke wprowadzac juz z glutenem i bez cukru. Kupilam z bobovity porcje zboz, bo bez cukru i nie smakowa. Od 5 mca zupka i kaszka i koniecznie miesko juz w zupkach... Troche duzo tego.
No i woda do picia, kubek niekapek chwycil w raczke i sam wiedzial o co chodzi :-)