reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Ja pije jedna kawke czasami dwie, zwykle slabsze... Tez uwielbiam smak kawy :-)
W ciazy tez pilam, niskie cisnienie mam to lekarz mowil o dwoch.
Bettina wybieramy sie z mezem na spacer to moze i jakis sklep zahaczymy

A my bylismy na placu zabaw. Antek dal nam nawet zjesc salatke na miescie,bo spał. A potem obudzil sie radosny. Herbatke na dworze pije z przyjennoscia, nawet 8o mll na raz.

A w domu mamy nową, super zabawę. Sadzam go na pilce do cwiczen, smieje sie w glos. A jak sama siadam z nim na rekach to mi juz dwa razy zasnął :D

Aschlee, pokazuj łupy xD

Kawa raz dziennie nie ma znaczenia do kp. Jak macie jeszcze te skany czy pdf,y ksiazki o karmieniu piersia, to tam sa rozdzialy o karmieniu w czasie choroby, rozszerzaniu diety i piciu kawy.

Nie wierze dzieć mi zasnął przy chodzącej szlifierce:o Idę wykorzystać zamiłowanie do hałasu i odkurzę mieszkanie.

hej. U nas domek juz posprzatany ,umyte drzwi tarasowe,malt zasnol a ja odpoczywam;)
ja pije kawe zbozowa (gdy urodzilam miala pomoc w rozkreceniu laktacji ,I juz tak zostalo;))

I co?mialysmy miec watek kulinarny I umarl:p
skozystalam z przepisu Roladki z serem I szynka PYCHOTKA;))

hej Dziewuszki! U nas dzien standardowo.Pobudka o 7 a potem Spanko do 9. Sobota rowna sie ogarnianie domu i podwórka. Dobrze ze młody u dZiadkow to poszło w miarę sprawnie. Jak go nie ma to i Amelia spi trzy godzinki. U nas dziś marchewkowa z ryżem i również wylądowała w nosie a to za sprawą tego iż mała miała obserwatorów młody jej dokuczal i sis była a ona raz w jedną raz w drugą stronę sie krecila:p Stwierdzam zd zarloczek sie robi 3/4 słoiczka to za mało a nie wiem czy dawać jej więcej skoro dopiero co rozszerzamy dietę... Słuchajcie może pytanie nietypowe jak na week ale ile teraz daje się w kopertę na chrzciny???? ( mąż jest chrzestnym) Ja kompletnie nie wiem i nie wiem czy coś jeszcze dokupić aby malutka miała jakąś pamiątkę a jak juz to co???Doradzcie proszę...Jesteście niezastąpione.;-) Wiadono ze maz zrobi jak ja zadecyduje mimo ze to kego chrzesniaczka to i tak kobieta musi sie o wszystko martwic ech. Uciekam myć podłogi i na krótki spacer niedawno się obudziła.

Pytalyscie czego moje dziecko nauczy sie kolejnego?
Otoz dzis sie nauczyla kolejnej rzeczy pytana gdzie ma wlosy pokazuje lapiac sie za nie i czochrajac :D

Jak bedzie zamkniety juz to wstawie filmik :)

reklama
Ja tez zakupilam chrupki tygryski :-) Polecane juz nie pamietam przez ktora:-)
Sukienki brak. Nie bylo za bardzo czasu ale na pewno sobie nie odpuszcze:-) W tesco sloiczki w fajnej promocji 3 w cenie 2 i do tego mozna smaki mieszac:-)

Do góry