reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Ja pije jedna kawke czasami dwie, zwykle slabsze... Tez uwielbiam smak kawy :-)
W ciazy tez pilam, niskie cisnienie mam to lekarz mowil o dwoch.
Bettina wybieramy sie z mezem na spacer to moze i jakis sklep zahaczymy

A my bylismy na placu zabaw. Antek dal nam nawet zjesc salatke na miescie,bo spał. A potem obudzil sie radosny. Herbatke na dworze pije z przyjennoscia, nawet 8o mll na raz.

A w domu mamy nową, super zabawę. Sadzam go na pilce do cwiczen, smieje sie w glos. A jak sama siadam z nim na rekach to mi juz dwa razy zasnął :D

Aschlee, pokazuj łupy xD

Kawa raz dziennie nie ma znaczenia do kp. Jak macie jeszcze te skany czy pdf,y ksiazki o karmieniu piersia, to tam sa rozdzialy o karmieniu w czasie choroby, rozszerzaniu diety i piciu kawy.

Nie wierze dzieć mi zasnął przy chodzącej szlifierce:o Idę wykorzystać zamiłowanie do hałasu i odkurzę mieszkanie.

hej. U nas domek juz posprzatany ,umyte drzwi tarasowe,malt zasnol a ja odpoczywam;)
ja pije kawe zbozowa (gdy urodzilam miala pomoc w rozkreceniu laktacji ,I juz tak zostalo;))

I co?mialysmy miec watek kulinarny I umarl:p
skozystalam z przepisu Roladki z serem I szynka PYCHOTKA;))

hej Dziewuszki! U nas dzien standardowo.Pobudka o 7 a potem Spanko do 9. Sobota rowna sie ogarnianie domu i podwórka. Dobrze ze młody u dZiadkow to poszło w miarę sprawnie. Jak go nie ma to i Amelia spi trzy godzinki. U nas dziś marchewkowa z ryżem i również wylądowała w nosie a to za sprawą tego iż mała miała obserwatorów młody jej dokuczal i sis była a ona raz w jedną raz w drugą stronę sie krecila:p Stwierdzam zd zarloczek sie robi 3/4 słoiczka to za mało a nie wiem czy dawać jej więcej skoro dopiero co rozszerzamy dietę... Słuchajcie może pytanie nietypowe jak na week ale ile teraz daje się w kopertę na chrzciny???? ( mąż jest chrzestnym) Ja kompletnie nie wiem i nie wiem czy coś jeszcze dokupić aby malutka miała jakąś pamiątkę a jak juz to co???Doradzcie proszę...Jesteście niezastąpione.;-) Wiadono ze maz zrobi jak ja zadecyduje mimo ze to kego chrzesniaczka to i tak kobieta musi sie o wszystko martwic ech. Uciekam myć podłogi i na krótki spacer niedawno się obudziła.

Pytalyscie czego moje dziecko nauczy sie kolejnego?
Otoz dzis sie nauczyla kolejnej rzeczy pytana gdzie ma wlosy pokazuje lapiac sie za nie i czochrajac :D

Jak bedzie zamkniety juz to wstawie filmik :)

reklama
Ja tez zakupilam chrupki tygryski :-) Polecane juz nie pamietam przez ktora:-)
Sukienki brak. Nie bylo za bardzo czasu ale na pewno sobie nie odpuszcze:-) W tesco sloiczki w fajnej promocji 3 w cenie 2 i do tego mozna smaki mieszac:-)

Do góry