reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

Ale Wy produkujecie :p jak taki chory człowiek ma to nadrobić ;). Czuje się już troszkę lepiej .
Po południu poszłam nawet z małym na spacer i musiałam koleżankę ratować z opresji. Zatrzymała auto na ulicy i ze mną gadała ;). No wnet dostała mandat. Na szczęście dostała a raczej dostałyśmy tylko pouczenie. A ja pechowo dostałam jeszcze pouczenie od M bo wracał z zakupów i całą sytuację widział :( .
Tymek coraz bardziej się ślini i marudzi. Ma tak jakby kreski na dziąsłach dolnych. Smaruje mu żelem jak na razie raz dziennie.

reklama
Kawka czas start. Maz karmi juniora a ja nadrabiam wasze nocne posty ;)

Kupa raz na tydzien? Producenci pieluch płaczą ;)

Wszystkie jesteście daleko ide mnie. Zbunkrowaliśmy sie z Antkiem na poludniowym zachodzie;)

Anit, taki chory czlowiek a mandaty kolezankom zalatwia;)

A na bezsennosc to nie wiem. Ile ma drzemek w dzien?,Moze jakos przeciagnac to. Moj tak pierwsze miesiac czy dluzej w nocy sie rozbudzal to wisial mi na cycku w koncu ladowal z nami w lozku i to nie zawsze zasypial. Odkad zaczal dostawac wiecej butli w dzien, spi ladnie w nocy. Coś za coś, po kp by mi tak nie spal calych nocy.

Kajtuszka a ile razy w nocy budzi się twoja córa? Moja też urządza takie imprezy ale budzi się tylko raz więc znoszę to jakoś. A czasami jest tak że jak się rozbudzi na mleko o 4 to już w ogóle nie zasypia -dla niej już jest dzień . Potwrzam sobie, że to w końcu minie. ..
No to co kawka nie?

Jenot dokładnie... budzi się raz. Czyli jednak jest ktoś z podobnym problemem. Głupio to może zabrzmi ale cieszę się, bo mój M chciał małą diagnozowac bhp chodzę jak zombie w dzień a wieczorem idę spać po 21 :-( a pobudki o 4:30 i wstawanie definitywne też się zdarzają..

Spotkanie z Forumkami jest bardzo przyjemne :-) widzi się pierszy raz kogoś kogo się dobrze zna... poznalam tak trzy dziewczyny :-) polecam

Dzien dobry :-) u nas dzis pobudka tez byla o 3 na jedzonko a pozniej poszedl spac do siebie :-) no i wyczailam wczoraj zeba :d wiec pewnie dlatego taki marudny byl wczoraj

Kajtuszka,moja tak ma od początku -my się śmiejemy, że po prostu musi namiary opowiedziec co jej się śniło. Ale jeśli resztę nocy przesypia ładnie i wstaje o ludzkiej porze to chyba nie jest źle. Znam gorsze historie chocby z tego forum.

Dzięki Jenot. Czyli jednak są podobne egzemplarze ;-) ona ogólnie ma problemy z zaśnięciem zazwyczaj. Ale masz rację. Inni mają gorzej. A inni lepiej...Sama miałam masakre ze starszą.. taką straszną ale z nią w dzień odsypialam bo spała a ta Alu trzy razy po pół godziny.. ogólnie Jak liczyłam to śpi 11-12 godzin na dobę w sumie a to dużo za mało na takie dziecko

reklama
Magmich akurat swojemu M warickiej jazdy samochodem nie moge zarzucic, zawsze przepisowo i wszystkich wszedzie wpuszcza i przepuszcza, wkurza mnie tym czasami. Są wyjatki, jak wszedzie ;)

Katjuszkaa moze to glupie, ale tak mi przyszlo do glowy... jesli karmisz mala piersia to moze pijesz za duzo kawy, czarnej herbaty? Przeciez kofeina i teina maja wplyw na dziecko, na zachowanie a przede wszystkim chyba na sen, Antek jest bardziej pobudzony jak wypije wiecej niz jedna kawe dziennie...serio. A pije rozpuszczalna z mlekiem. takie cos czytalam Link do: Kawa a karmienie piersią

a swoja droga mamy karmiace piersia ile kawek pijecie dziennie?

Do góry