reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lutowe mamy 2016

Aaaaa sukces Antos nie plakal! Usmiechniety przywital dziadkow ;)

Jenot dokladnie tak sie czuje jak jezdze do rodziocw :) wstyd sie przyznac, ale czasem jeszcze siadam mamie na kolana :D

Bettina ja mam dom rodzinny raczej w innym kierunku niz Ty mieszkasz, bo jeszcze za modlinem. Tez mala miejscowosc :)

Magdzik Ty pisalas, ze Twoj maluch rzadko robi kupe? My tez kp i Antos robi upe raz na tydzien, lekarka mi mowila, ze to normalne :)

Beemik to troche daleko msz do Warszawy, a myslalam, ze bedziesz moją ziomalką :p

reklama
Bettina pamietm jak pisals, ze bedziesz rodzic w szpitalu w Pruszkowie, dlatego obstawiam, ze z tamtych stron jestes ;)

u nas tez dzis srednio ze spaniem bo tym lekarzu Karol nie spokojnie spi..
Mag to licze ze na zamkn . Watku pokarzesz forumowej Cioci mala Eri;)

Moja dzisiaj marudna i chyba wiem dlaczego przy kąpieli zauważyłam że chyba ją komar użarł w duży palec u stopy. A to swędzi wrr...
Oj coś czuję że jak "się zamkniemy" to się dopiero dowiem skąd jesteśmy (nie licząc Oli bo to stolica).

Olka tylko nie bierz tego do siebie wiesz za co nie lubię "warszawiaków i okolicznych"? Za zachowanie na drodze jak ktoś jedzie jak wariat to na bank ma W na tablicach:):)

Edit.
Natka (to chyba od Natalii) no coś tam cioci pokarzemy.

Ja ze stolicy od niedawna, niby Warszawa a okolica strasznie cicha i odlegla od tego calego kołchozu :) ale i tak wole swoja mala miejscowosc z ktorej pochodze :)

Magmich haha byc moze, nigdy na to nie zwracalam uwagi moj M zawsze narzeka na WGR i WR :D

He he magmich mam tak samo. Warszawiacy to szaleja na drogach. Ale mozna sie pomylic, bo ktos moze miec warszawska rejestracje ( samochod wziety w leasing), a mieszkac w dowolnym miejscu w Polsce.

Napisane na SM-N9005 w aplikacji Forum BabyBoom

Wiecie, że jak kiedyś byliśmy nad morzem i chcieliśmy wynająć pokój to nam odmówili bo powiedzieli, że warszawiakom nie wynajmują :p
Ola swoją drogą do Grójca to się wszyscy czepiają, ciekawe czemu :D

Magmich masz fenistil żel? Nie wiem tylko czy można u takich maluchów smarować ale jest super na ukąszenia

reklama
Beemik prawda ale wtedy nie powinien jechać jak wariat;):)

Edit:
Bettina mam ale ulotki już nie mam tylko samą tubkę z żelem.

Do góry