reklama
NowaNatka
Fanka BB :)
hej.
ja dzis jestem jakas nie w sosie ,nawet nie wiem dlaczego;\
Bettina ,Karolek tez mial taki dzien kakis czas temu.ulal mi chyba z 5razy. Obserwowalam go,ale na nast dzien bylo juz ok.
Jenot ,ja chodze spac ok 24 ,wczoraj tak nam.sie dobrze z M gadalo ze polozylismy sie po 2.00 ;0
milegi relaksu Kobietki:*
ja dzis jestem jakas nie w sosie ,nawet nie wiem dlaczego;\
Bettina ,Karolek tez mial taki dzien kakis czas temu.ulal mi chyba z 5razy. Obserwowalam go,ale na nast dzien bylo juz ok.
Jenot ,ja chodze spac ok 24 ,wczoraj tak nam.sie dobrze z M gadalo ze polozylismy sie po 2.00 ;0
milegi relaksu Kobietki:*
No dziewczyny przesadzacie.24h mnie nie bylo i...90 wpisow!!!!!
Aschlee moderatorko nasza szalejesz z zakupami ale piekne rzeczy. Musze tez poczaic sie na skarpetki lidlowskie bo nie moge patrzec na odcisniete nozki
Carol trzymaj sie tam mam nadzieje ze w tym wszystkim Danielek oszczedza mame
no i po takiej lekturze zapomnialam co komu..
ja dzis od rana dopiero bulke zjadlam bo ciagle cos. Mialam miec gosci posprzatalam ciacho kupilam a oni nie przyjechali i nawet tel nie bylo no szlak mnie trafil. Do tego mala ma zly dzien steka jeka widze ze niektore bebiki tez tak maja to moze pogoda.u mnie skonczylo zie czopkiem i po 10min inne dziecko i w koncu zjadla mleczko.
n wczasach zero neta ale na bank nie wytrzymam hihi gorzej dziewczyny bo jade z moim do de a tam nie maja jeszcze neta!!!!2tyg normalnie odwyk!!!!
dziewczyny 23!!! Ja ju ledwo klapie oczami hehe
witam lutowke z krzaczorow.
aa a zta zabawka to zrozumialam plotek zamias płotek i mysle takie niemowlaki i juz plotkuja hehe durna ja ale to przez bol glowy)
Aschlee moderatorko nasza szalejesz z zakupami ale piekne rzeczy. Musze tez poczaic sie na skarpetki lidlowskie bo nie moge patrzec na odcisniete nozki
Carol trzymaj sie tam mam nadzieje ze w tym wszystkim Danielek oszczedza mame
no i po takiej lekturze zapomnialam co komu..
ja dzis od rana dopiero bulke zjadlam bo ciagle cos. Mialam miec gosci posprzatalam ciacho kupilam a oni nie przyjechali i nawet tel nie bylo no szlak mnie trafil. Do tego mala ma zly dzien steka jeka widze ze niektore bebiki tez tak maja to moze pogoda.u mnie skonczylo zie czopkiem i po 10min inne dziecko i w koncu zjadla mleczko.
n wczasach zero neta ale na bank nie wytrzymam hihi gorzej dziewczyny bo jade z moim do de a tam nie maja jeszcze neta!!!!2tyg normalnie odwyk!!!!
dziewczyny 23!!! Ja ju ledwo klapie oczami hehe
witam lutowke z krzaczorow.
aa a zta zabawka to zrozumialam plotek zamias płotek i mysle takie niemowlaki i juz plotkuja hehe durna ja ale to przez bol glowy)
Tak sobie pomyslalam z mozemy smialo jes slodycze a jak przytyjemy i nasze chlopy cos kwekna to im powiemy ze to przez skok rozwojowy ich dzieci hehehea jak wiemy troche tych skokow jest!
ja tez padam a mala poplakuje zapowiada sie dluuuga noc
Jenot my po 30 tak mamy
ja tez padam a mala poplakuje zapowiada sie dluuuga noc
Jenot my po 30 tak mamy
betula
owmorde, co za dzien Hanka dawala dzisiaj popalic do 15, ryczala, jojczala, wrzeszczala histerycznie bez przerwy, po czym po 15 maz wrocil, a jej przeszlo i zrobilo sie z niej zlote dziecko. az mi chlop nie wierzyl, ze dzien miala slaby. co wiecej - dala sie normalnie wykapac, wysmarowac (!) i bez zadnego marudzenia (i bez odurzania etanolem ) poszla spac w swoim lozeczku.... WTF?
obstawiam, ze to przez betoniare pracujaca pod oknem prawie bez przerwy od 8-15...
jest tu jakies dziecko, kotre mialo uczulenie na jakies pieluszki? czym sie takie uczulenie moze objawiac?
nie wiem czy mojej nie uczulaja zielone pampersy...
Ja sie zazwyczaj klade kolo 24-1 i slabo na tym wychodze, bo Mloda ma czasem jazdy i strasznie slabo spi... ale wtedy odsypiam w dzien bez jakichkolwiek wyrzutow sumienia
obstawiam, ze to przez betoniare pracujaca pod oknem prawie bez przerwy od 8-15...
jest tu jakies dziecko, kotre mialo uczulenie na jakies pieluszki? czym sie takie uczulenie moze objawiac?
nie wiem czy mojej nie uczulaja zielone pampersy...
Ja sie zazwyczaj klade kolo 24-1 i slabo na tym wychodze, bo Mloda ma czasem jazdy i strasznie slabo spi... ale wtedy odsypiam w dzien bez jakichkolwiek wyrzutow sumienia
Hej!! Obiecalam wiec pisze. Z gory przepraszam za błędy i brak polskich znaków. A więc mój telefon w rozsypce i mimo ze stałe połączenie z netem mam, to milion razy posta nie mogłam dać albo nie zapisał wersji roboczej. A klawiatura na lapku wyglada bezlitośnie,lepiej nie pytajcie...ale tu przynajmniej sie zapisuje. Za nami kiepski czas. Najpierw remonty (nienawidze ich ale czego sie nie robi by bylo ładniej) potem dopadł nas kryzys małżeński i nie wiem czy nie trwa dalej ale ja po prostu odpusciłam, dzieci najwazniejsze. Potem na jaw wyszło kilka przykrych spraw, że też musiałam to "przetrawic"aj życie. Borykaliśmy sie też z jelitowka, choć małą ominęło. Teraz przeziębienie wszyscy po kolei chorzy ja jako ostatnia złapałam i jak zwykle najgorzej przechodzę... Ważne że dzieciaki w miare łagodnie.
U nas nocki ok pomimo ząbkowania pediatra twierdzi ,że dziąsełka opuchnięte używamy maści dentinox ale nie zauwazyłam zmian w zachowaniu ;-) Mała śpi zazwyczaj od21.30 do 6.30 mleko i dalej spac do okolo 9. Wiec z tym nie narzekamy. A ja zanim wszystko ogarne to okolo północy sie kłade i moment zasypiam.
Własnie kwestia wagi i mojego wygladu tez mi spedza sen z powiek. No i tekst kolezanki chyba ci sie przytyło a ona trzy razy grubsza haha. Fakt cały czas wisi nade mna te 3kg do wagi sprzed ciazy ale to podjadanie mnie gubi :-/
Ktoś pytał o chrupki mój M.dal małej takie małe kukurydziane cos go podkusiło ale nic sie nie dzieje. Za sloiczkami młoda tez przepada az nadto w szoku byłam. Zobaczymy jak będzie z nowymi smakami jutro brokuł... a starszy na widok sloiczkow a bardziej tego co w nich jest ma odruch wymiotny hihi.
Magmich dobrze kojarze , bierzesz biotebal? jestes zadowolona czy nie widzisz poprawy? Moje włosy to masakra lecą garściami.
A i witam nowe mamuski!
Carolajna gratuluje ciąży!Oby fasolka rosła zdrowo! Duzo sił! :-)
U nas nocki ok pomimo ząbkowania pediatra twierdzi ,że dziąsełka opuchnięte używamy maści dentinox ale nie zauwazyłam zmian w zachowaniu ;-) Mała śpi zazwyczaj od21.30 do 6.30 mleko i dalej spac do okolo 9. Wiec z tym nie narzekamy. A ja zanim wszystko ogarne to okolo północy sie kłade i moment zasypiam.
Własnie kwestia wagi i mojego wygladu tez mi spedza sen z powiek. No i tekst kolezanki chyba ci sie przytyło a ona trzy razy grubsza haha. Fakt cały czas wisi nade mna te 3kg do wagi sprzed ciazy ale to podjadanie mnie gubi :-/
Ktoś pytał o chrupki mój M.dal małej takie małe kukurydziane cos go podkusiło ale nic sie nie dzieje. Za sloiczkami młoda tez przepada az nadto w szoku byłam. Zobaczymy jak będzie z nowymi smakami jutro brokuł... a starszy na widok sloiczkow a bardziej tego co w nich jest ma odruch wymiotny hihi.
Magmich dobrze kojarze , bierzesz biotebal? jestes zadowolona czy nie widzisz poprawy? Moje włosy to masakra lecą garściami.
A i witam nowe mamuski!
Carolajna gratuluje ciąży!Oby fasolka rosła zdrowo! Duzo sił! :-)
reklama
mag_dzik
Demollka ta opcja ze slodyczami niezla
Ja wlasnie musze przestac jesc bo w pierwszy week pazdziernika sie wesele szykuje i trzeba jakas ladna kiecke kupic :-)
A wlasnie ktoras juz dostala kiecke za zauwazony zabek swojej pociechy? Bo jakos mi to ucieklo a temat na czasie
I ja juz znikam. Spokojnej nocki
Ja wlasnie musze przestac jesc bo w pierwszy week pazdziernika sie wesele szykuje i trzeba jakas ladna kiecke kupic :-)
A wlasnie ktoras juz dostala kiecke za zauwazony zabek swojej pociechy? Bo jakos mi to ucieklo a temat na czasie
I ja juz znikam. Spokojnej nocki