reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Jenot nic nie mów... Ja na obiad kawa mrożona i ciasto marchewkowe... A brzuchol wisi :/

Bettina zakończyłam już produkcję, więc wszystko wyprzedaje lub rozdaje :D chociaż dziewczyna która kupiła ode mnie prawie wszystkie ubranka na 62 mówiła, ze ma dwie dziewczynki - 2 i 4 lata. I też wszystkiego po nich się pozbyła :) niedługi urodzi im się chłopiec :D odczekaj i obserwuj. Mam nadzieję, że już wymioty się nie powtórzą.

Magmich faceci to słaby gatunek[emoji14]ja nie zwracam uwagi jak Olo ucieka mi z maty, mam dywan :D

Napisane na Nexus 7 w aplikacji Forum BabyBoom

Przed spacerem było mleko, potem po spacerze, minęły 3 godz i nie dawałam jej nic dodatkowo. No i teraz mleko po kąpieli, tez przerwa 3 godz.
No zobaczymy co będzie dalej.
Nie spała od 15.20, kąpiel była więc już o 19 i juz zasnela [emoji2]

Kama nigdy nic nie wiadomo hehe ;)

Hania tez ucieka z puzzli. Tylko ja mam panele i cały czas się boję ze walnie głową o podłogę. Za to na macie edukacyjnej spoko bo palaki ja blokują [emoji23]

Kama -jak ciasto marchewkowe to super -w końcu to warzywo -możesz spokojnie powiedzieć, że trzymasz dietę; )

Dobrze Magmich, że potwierdzasz bo już zaczęłam myśleć, że może to ja chcę mieć ją z głowy :)

Witajcie ;-) ja dopiero teraz mam chwilke i nadrabiam Was z czytaniem. My spalismy od 21:20 do 6:50, nie zawsze przesypia cala noc tak pieknie. Ale coraz czesciej to sie zdarza :happy2:
Ja najprawdopodobniej od razu wezme urlop zalegly i za ten rok, wiec do pracy wroce blizej listopada.
Carolajna duzo sily zycze :-) i nudnej ciazy :)
My dzis bylismy sie szczepic. Bardziej spiacy niz zwykle i moze troszke marudny. Karmimy sie i mam nadzieje zaraz pojdzie spac:-) :)
Ide doczytywac dalej :rolleyes:

reklama
Do góry