reklama
Bettina2701
Fanka BB :)
Pierwszy wrzask na spacerze mamy zaliczony Prawie 1,5 km Hanula niesiona na rękach, myślałam, że padnę.
U nas dzisiaj obiadu nie będzie, ani kolacji. Wracając ze spaceru miałam coś kupić ale już nigdzie nie zachodziłam
Jenot daj jakiegoś linka bo kompletnie nie wiem jaki płotek
U nas dzisiaj obiadu nie będzie, ani kolacji. Wracając ze spaceru miałam coś kupić ale już nigdzie nie zachodziłam
Jenot daj jakiegoś linka bo kompletnie nie wiem jaki płotek
PaniAg
Bettina, wiem co przezylas na spacerze, bo ostatnio zawsze tak mam. Dziś powrót do gondoli. Było wielelepiej ale nie obeszło się bez niesienia, grymasów i pisków. Jak na złość kiedy miałam wracać już do domu to zasnął. Tym oto sposobem byłam z nim 2 godziny na dworze.
Jak piska i grymasi to mu zatykam buzie butelka z herbatką. Najczęściej bulgocze ale czasem, jak dziś, wypił 70 mll na raz. Albo ide do najbliższej ławki, biore go na kolana i chwilę siedzimy. Potem spokój.
Jak piska i grymasi to mu zatykam buzie butelka z herbatką. Najczęściej bulgocze ale czasem, jak dziś, wypił 70 mll na raz. Albo ide do najbliższej ławki, biore go na kolana i chwilę siedzimy. Potem spokój.
magmich
Melduję że wracam do żywych po trzeciej tabletce ból głowy minął
Jenot koniecznie link albo foto prosimy bo może nasze dzieci też mają potrzebę posiadania płotka.
Bettina współczuję ale jakie muły sobie wyrobisz a brak obiadu i kolacji to też na plus (tylko nie uzupełniaj braków czekoladą)
PaniAg my dzisiaj tylko huśtawka w ogrodzie raz przez ból głowy, dwa czekałam na paczkę, trzy tak mi ulicę rozkopali że wózkiem ciężko przejechać o ile w ogóle się da.
Coraz bardziej odczuwamy potrzebę posiadania piankowych puzzli młoda mi z maty "ucieka"
Edit:
Tak sobie siedzę i myślę który z naszych panów z bólem głowy okresem i dzieckiem/dziećmi w domu dał by sobie radę.
Jenot koniecznie link albo foto prosimy bo może nasze dzieci też mają potrzebę posiadania płotka.
Bettina współczuję ale jakie muły sobie wyrobisz a brak obiadu i kolacji to też na plus (tylko nie uzupełniaj braków czekoladą)
PaniAg my dzisiaj tylko huśtawka w ogrodzie raz przez ból głowy, dwa czekałam na paczkę, trzy tak mi ulicę rozkopali że wózkiem ciężko przejechać o ile w ogóle się da.
Coraz bardziej odczuwamy potrzebę posiadania piankowych puzzli młoda mi z maty "ucieka"
Edit:
Tak sobie siedzę i myślę który z naszych panów z bólem głowy okresem i dzieckiem/dziećmi w domu dał by sobie radę.
Bettina2701
Dziewczyny możliwe są wymioty przy ząbkowaniu?
o 16.20 jadła mleko i od tamtej pory ulała obficie 5 czy 6 razy.
Ewentualnie taka reakcja na jabłuszko? Jadła przed 10
Nigdy jeszcze tak nie ulewała!
o 16.20 jadła mleko i od tamtej pory ulała obficie 5 czy 6 razy.
Ewentualnie taka reakcja na jabłuszko? Jadła przed 10
Nigdy jeszcze tak nie ulewała!
Bettina2701
pierwszy raz, jakieś 1/3 słoiczka
ogólnie zachowuje się raczej normalnie
ogólnie zachowuje się raczej normalnie
reklama
Bettina ale ulala czy zwymiotowala?
Nie dalas np sloiczka i zaraz jedzenia plus w krotkim czasie np picia bo goraco?
Mysle ze jezeli bylo jednorazowe i zachowuje sie normalnie i nie ma goraczki to to nic zlegbserwuj czy sie nie powtorzy
Nie dalas np sloiczka i zaraz jedzenia plus w krotkim czasie np picia bo goraco?
Mysle ze jezeli bylo jednorazowe i zachowuje sie normalnie i nie ma goraczki to to nic zlegbserwuj czy sie nie powtorzy