reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lutowe mamy 2016

Aschlee idź do lekarza!
U nas cała noc przespana do 8.30 ale ja spałam kiepsko, śniło mi się, że poszłam na wizytę a lekarz nawiany ;) :)
Hahaha
Daniel zjadł i leży, mam nadzieję, że pośpi bo ja muszę jakoś się ogarnąć

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
hej:) Aschlee idz do lekarza !tak jak pisze Caro ,nie bagatelizuj tego
PaniAg moj malt spal q nocy ale na okraglo chcial pociumkac cyca ,a mnie tez dopadla bezsemnosc;(
teraz leniuchujemy w lozku;-))

U nas noc troszkę lepsza od poprzednich. Mały zasnął około 21.30 spał do 3. 30 później pobudka o 5.30 i 7.40 teraz już zaczyna marudzić bo śpiący. Dopiję kawkę i idziemy lulkać;).

Piękne słoneczko od samego rana i obiad już gotowy więc dzisiaj będziemy spacerować:)

Kamaa, ale za to ma najlepszy pokarm bo Twoj. Moj leci na butli, na cycu to by nie zasnal wcale. I przykro trpche,ze nie udalo sie go karmic, tylko dokarmiac swoim ale za to mam przespane noce. Cos za coś. Eh.

U nas ponuro ale cieplo. Na spacer pojdziemy za godzinke chyba. Bo teraz dopiero wstal po godzinnej drzemce.

Poki grzecznie lezy w lozeczku ogarne troche. Narazie ogarnelam siebie;)

Pomysl na obiad? Żaden.

dzisiaj luz blues, ja mam obiad z wczoraj :cool2:

moja zasnela o 20 po czym od 21:00 akcja co 10 minut :confused2:
za kazdym razem jak sie budzila, robilam test i wkladalam jej palucha (czystego, zeby nie bylo!) do ust, to pozagryzala kilka razy i momentalnie usnela. na 10 minut. smokiem pluje od kilku dni. i tak po dwóch h i 2897847940 pobudce zrezygnowalam i wzielam ja do lozka i spala bez zadnej pobudki do 6 :confused2:

czy to moga byc zeby? nie widze po dziaslach, zeby sie tam cos dzialo. nie slini sie tez jakos strasznie....
ale kupie dzisiaj dentinox, co by je wykluczyc.

jesli to zeby, to nasze lozko dziala chyba znieczulajaco ;)

kawyyyyyyyyyyyyyy!

Anit, że obiad już?
Jej, ja dopiero po szybkim prysznicu, jeszcze w proszku..

Caro ja tak jak Betula obiad od wczoraj -barszcz ukraiński dla mnie bez kapusty i fasoli czyli raczej zwykły barszcz :) a na drugie zrobię placki z jabłkami, są to najbardziej ulubione placki chłopców i męża ;)

Na drugą kawkę idę do pracy. Dziewczyny dzwoniły że sie stęskniły za Tymkiem :)

Ostatnia edycja:
reklama
Witamy się i my. Wstyd się przyznać ale z łóżka zwlekłam się o 9.30:oops:. Młode ma sezon śpiocha jak usnęła o 22 tak o 7 półśpiącej dałam mleko i odłożyłam do łóżeczka i tak spała do 10.00. Teraz kula się na macie i widzę że znowu ma ochotę spać:confused2:

Do góry