reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lutowe mamy 2016

Carolajana przeraza mnie, ze to tak dlugo trwa.

Bettina rozumiem, ajakbys zajmowala sie dzieckiem w rekawiczkach, to wtedy mozna by bylo nazwac sterylnoscia, ale bez przesady :D Wedlug mnie te glupie komenatrze kolezanek zwykle wynikaja z zazdrosci...
A stosujesz Camilie na zeby? Podobno dobra...

reklama
Ola mam dentinox i camilie. Dzisiaj posmarowałam jej dentinoxem to zasnęła po 5 minutach

Caro ja też raz poszłam jak Hania była mega płaczliwa, lepiej sprawdzić i wykluczyć kwestie zdrowotne niż coś przeoczyć.

Moje dziecko pełza do tyłu, mata z puzzli jest za mała, po kilku minutach jest już na podłodze. Przeraża mnie to, boję się, że walnie głową o podłogę. :o

Bettina u nas z mata to samo. Nogi za matą. Gorzej,ze na bujaczku tez tak sie zsuwa i nogi prawie na podlodze lądują.
A na brzuchu na przewijaku robil jakby mostki, kolana i lokcie na podlozu i dupcia do gory.

Dziewczyny, szykuje mi sie epidemia gości. Mozecie mi zacząc wspolczuc xD Juz 3 dni zagosciowane a czwarty pewnie wkrotce tez:o

Bettina, ja nie przypinam bo za krotko w nim przesiaduje.
Zadna okazja, zbieg okolicznisci, jedni przyjechali z niemiec, drugi z usa a trzecia kolezanka w koncu chce poznac Antka,bo ma urlop w koncu. Jeszcze cos czuje ze jedna kuzynka z rodzina sie wybiera( taka dalsza, slaby kontakt mamy,no ale....
Najgorsze,ze trzeba bedzie znow posprzatac, ogarnac siebie i naszykowac cos do kawy;) Plus niewspolpracujacy Antoniuszek;) ,,Matka wez mnie na rece, po co robisz,pranie, po co jesz, po co w ogole sie rozstajesz ze mna nawet na sekunde?"
,,Nudzi mi sie to se popiszcze,,:) hihi

PaniAg to wesoło będzie. Ogólnie to lubię gości zawsze to jakaś odskocznia od codziennej rutyny i pogadać sobie można ale najgorsze ta cała otoczka z przygotowaniem. A z małym berbeciem to już w ogóle.
Moja dzisiaj miała dzień śpiocha i bez problemu poszła spać wieczorem. Mówiłam do męża że gdybym umiała przewidzieć kiedy nastąpi dwugodzinna drzemka to bym o wiele więcej w domu zrobiła a tak to się za coś wezmę i po 40 minutach słyszę kwękanie i nawoływanie i robota rozgrzebana.
E. też zjeżdża z leżaczka ale nie do tego stopnia żeby nogami do podłogi sięgać za to jak leży na macie to tak się kula że znajduję ją w połowie na podłodze. Podejrzewam że jest to jej sposób na przemieszczanie się do zabawek. Przekręcanie na brzuszek nadal jej nie interesuję. Ładnie układa się na boczkach jak śpi i to by było na tyle.

Tak się zastanawiałam czy zapalenie ucha jest zaraźliwe? Bo mama podłapała a była dzisiaj u nas żeby małą na chwilkę popilnować jak musiałam wyjść. Dodam że nie ma gorączki ani innych przeziębieniowych objawów. Tak wiem wiem matka panikara ze mnie.

Co za noc! Dziecko spało a mama nie mogla zasnąć. A rano Antos postanowil wstac i chce sie bawic i lezymy, on mnie kopie i piszczy, kawka stygnie, taki poranek - witamy sie my;)

Witam ja tez z kawka po lichutkiej nocce.

Moje kochane zadupie... upierdzielil mnie pajak zbagatelizowalam to i poszlam spac nad ranem czuje ze nie za dobrze mi sie oddycha.Wstaje i jak sie zobaczylam w lustrze to do tej pory z szoku wyjsc nie moge.Jestem tak zapuchnieta jak bokser po porzadnej walce...

reklama
Do góry