reklama
U nas noc niezla, jak zasnal o 20; 30 tak obudzil sie o 1 na jedzenie, potem o 4 i od 6 cos mu sie snilo i obudzil sie 6:30 i godzine marudzil. Potem zasnal i spalismy do 10:30
PaniAg ja teraz chetnie bym gosci przyjela. Nie wiem co mna kierowalo godzac sie na odwiedziny dwa tyodnie po porodzie a teraz juz tak nie kazdy garnie sie do odwiedzin
Bettina wspolczuje, oby szybko sie zeby "wykluly" i zebyscie mialy spokoj!
Betula a moze to skok rozwojowy?
Magmich zazdroszcze śpiocha a nie boisz sie jak mala tak spi, ze sobie za bardzo cos do noska przycisnie?
Kamaa Twoj maly chyba lubi sie poprzytulac
Carolajna chyba masz dzis wizyte? Powodzenia!
U mnie na obiad chyba dzis kotlety z indyka, bo nie mam innego pomyslu
PaniAg ja teraz chetnie bym gosci przyjela. Nie wiem co mna kierowalo godzac sie na odwiedziny dwa tyodnie po porodzie a teraz juz tak nie kazdy garnie sie do odwiedzin
Bettina wspolczuje, oby szybko sie zeby "wykluly" i zebyscie mialy spokoj!
Betula a moze to skok rozwojowy?
Magmich zazdroszcze śpiocha a nie boisz sie jak mala tak spi, ze sobie za bardzo cos do noska przycisnie?
Kamaa Twoj maly chyba lubi sie poprzytulac
Carolajna chyba masz dzis wizyte? Powodzenia!
U mnie na obiad chyba dzis kotlety z indyka, bo nie mam innego pomyslu
Carolajna32
Fanka BB :)
Fajneee maluchy! Danio ostatnio pieluchę na twarz nakłada jak zasypia.
Tak, o 19 idę.
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Tak, o 19 idę.
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
magmich
Aschlee jaka radosna księżniczka A ta lalka to zwykła pluszowa i ma w środku coś grzechoczącego rodzice z gór przywieźli. A fotki też mam w planie usunąć
Ola chyba się przyzwyczaiłam że tak śpi. L.też tak spała. Chyba mają to po mnie
Edit:
moja znowu śpi
Ola chyba się przyzwyczaiłam że tak śpi. L.też tak spała. Chyba mają to po mnie
Edit:
moja znowu śpi
Bettina2701
Aschlee z taką obstawą to nie dziwne, że szaleje
Magmich moja zasypia z pieluchą ale jak zaśnie to zabieram, żeby się nie owinęła jak kręci się z boku na bok.
Ola to pospaliście, pozazdrościć Do mnie też goście jakoś nie walą drzwiami i oknami, a szkoda bo czasem nudą wieje
Betula ja tak miałam przez dobry tydzień, było kilka dni przerwy i znowu Dawałam Hani smoka, uspokajała się, położyłam się, płacz, smok, położyłam się, płacz.....
Dzisiaj od rana marudzi, jęczy. Co ją wezmę na ręce to jeszcze większy płacz, wygina się, no dramat. Posmarowałam jej dziąsełka to zasnęła w ciągu 3 minut!
Koleżanka mi mówiła, że te żele na dziąsła szkodzą na serduszko ale w ulotce nic o tym nie ma a powinni chyba takie coś wpisać w działaniach niepożądanych? Czy spotkałyście się z taką opinią?
Magmich moja zasypia z pieluchą ale jak zaśnie to zabieram, żeby się nie owinęła jak kręci się z boku na bok.
Ola to pospaliście, pozazdrościć Do mnie też goście jakoś nie walą drzwiami i oknami, a szkoda bo czasem nudą wieje
Betula ja tak miałam przez dobry tydzień, było kilka dni przerwy i znowu Dawałam Hani smoka, uspokajała się, położyłam się, płacz, smok, położyłam się, płacz.....
Dzisiaj od rana marudzi, jęczy. Co ją wezmę na ręce to jeszcze większy płacz, wygina się, no dramat. Posmarowałam jej dziąsełka to zasnęła w ciągu 3 minut!
Koleżanka mi mówiła, że te żele na dziąsła szkodzą na serduszko ale w ulotce nic o tym nie ma a powinni chyba takie coś wpisać w działaniach niepożądanych? Czy spotkałyście się z taką opinią?
Bettina pierwsze słyszę o czymś takim, lekarka polecala i nic nie mówiła o takich skutkach.
Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama