Carolajna32
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W Netto była promo i SuperPharm. Teraz za 39 są w Tesco. Czasem za 39 są w IntermarchePo 36 jeszcze nie uraczyłam.
My na 4 od 4 opakowań ))My tez juz na pamperach 4. Leci drugie opakowanie, pampers pomaranczowy.
Antek dziś tez maruda i malo spi. A druga drzemke obudzil go domofon,bo jechowcy chcieli sobie pogadać...
Jeden z gorszych jak dla mnie, przechodziliśmy to, prawie 2 tyg rzeźni.Czytałam własnie o skoku rozwojowym przypadajacym na 22-26 tydz. i normalnie jakbym czytala o Antku. Wszystlo sie zgadza, np. trudnosci z zasypianiem, ma koszmary (dosłownie szlocha przez sen, jęczy), brak apetytu... no wszystko sie zgadza.