reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lutowe mamy 2016

Hania ma siostrzyczkę szczeniaczka, dostała jak byłyśmy odwiedzić moje byłe miejsce pracy. Do tej pory tylko płakała na jego widok :p Swoją drogą szczeniaczka i garnuszek ma chyba większość dzieci ;)

reklama
Bettina ja najczęściej raz podaję coś innego niż mleko. Czasami zdarzy się dwa bo podam oprócz obiadku deserek lub kaszkę (z tym że mój dzieć za owocami średnio przepada więc dlatego nie daję tego codziennie). No i do wieczornego mleka dosypywałam tę kaszkę z glutenem ale dzisiaj dodałam do obiadku bo mam wrażenie że ta kaszka w większości osadza się na butelce i E wcale jej nie wypija. Ciekawa jestem jak to wygląda u Demollki?

A wiecie że moja nadal pije 150 ml mleka (chyba 2 razy wypiła 180) i nie ma zamiaru więcej. Nawet jak zrobie 180 to wypije 150 i dalej się zatnie i koniec.

Magmich Daniek też tylko 150.
Na noc dostaje mleko z kaszką i wtedy robię 180 (wychodzi ok 200 po dosypaniu mleka i kaszki), czasami mu się zdarza wypić całość.
U nas kaszki ładnie się "rozpuszczają"
Dzisiaj młody wypił prawie 200 tej gotowej kaszki do picia z herbatnikami, smakowała mu.

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Moj tez je 15o i to nie zawsze, 12o. Ma rozne dni, jak kazdy. Dziś np jadl po 1oo, 12o i herbatki rekordowo 1oo mll.
My dalej tylko mleko. Moje i mm.

Tyle pieknych zabawek, juz nawet nie ogladam:) Bo im starsze dziecko tym ich wiecej do wyboru xD

Powoli chyba czas zegnac sie z gondolą,bo dziecię chce wszystko widzieć.
W wozky ryk na rekach śmiech.

Hej. Ale mi weekend zlecial! Jak szalony!

A Wy dziewczyny jak zwykle szalejecie z zakupami :D

Ola jeszcze u nas tylko moje mleko ;)

Bettina ja pisałam o hula-kuli :) bardzo fajna jest i nie za głośna! Hihi. Ale mój Olo na razie tylko się gapi na nią, za mało jeszcze mobilny do niej :D
O rety, taki ilości mleka już dzieciaki pochłaniają? Czyli Olo tyle że mnie wysysa? To dlatego tak ciągle mi się czekolady chce (no i kg moje nie lecą...)

No nic. Czas spać :) spokojnej nocy wszystkim :*

Napisane na Nexus 7 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
PaniAg moja jeszcze gondole lubi i dobrze bo tak jak przy pierwszej spieszyło mi się do spacerówki tak teraz wcale. A najgorsze w tym wszystkim jest to że dla naszych szkrabów okres przesiadki na spacerówki wypadnie gdzieś tak na jesieni :(. W gondoli zawsze cieplej:)

Do góry