reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lutowe mamy 2016

Dziewczyny brudne ubranka po jedzeniu od razu zapieracie? Nie chciałabym, żeby mi plamy zostały jak np opiorę po 3 dniach ;)

Kamaa ta kula co mamy dostać podobno głośna :o
udaje Ci się odkurzać jak dziecko śpi? :D

Rety Aschlee nie wstawiaj tutaj takich zdjęć brrr :o

Ola jeżeli Antkowi tak wygodnie to nie ma co się śpieszyć ze spacerówką. Hania jeszcze w gondoli, nóżki już dotykają brzegu ale dlatego, że się kręci i zsuwa. ;) Ale jej wygodnie :tak:

Teraz skok to 22-26 tydzień i może to być już etap lęku separacyjnego ;)

reklama
A nas odwiedził ostatnio tak potwór. Jak otworzyłam drzwi tarasowe to niestety się spłoszył:(

Gondolę zamierzam zmienić na spacerówke jak mały skończy pół roku albo później. W gondoli już się podnosi i chce oglądać świat ale ja wtedy odchylam mu budkę i już coś więcej widzi ;) . Jak widzę te krzywe dzieciaki w spacerówkach to aż mnie rusza :mad: .

Jak na razie my na samym kp. Troszkę deserów i soczków już mały dostał w prezencie. Rozszerzać dietę będziemy za około 2 tyg. ;)

Załączniki

• 2016-07-18 11.53.39.jpg
    2016-07-18 11.53.39.jpg
    121,5 KB · Wyświetleń: 59
  • 2016-07-18 11.52.18.jpg
    2016-07-18 11.52.18.jpg
    121,4 KB · Wyświetleń: 59
No ładne potwory u Was się czają hehe a u nas ostatnio znów w lasach ktoś wilki widział:)
My kulę mamy z dwustopniową regulacją głosu.
Ja też w gondoli bym Alicję dłuzej trzymała bo mamy duzą i spokojnie się mieści ale ona ma na nią bunt!

Ola a co Ty się kimś przejmujesz, olej!! Ty sama widzisz co dla Antosią jest najlepsze!!!

Bettina ja po jedzeiu nie daję od razu wody bo jak jej się odbija to czasami cofnie, poza tym te jedzonka są dość ładnie rozrzedzone.

moja Hanka tez powariowala - w lozeczku sama usypia wieczorem, spi 2h po czym akcja "chce spac z wami" :confused2: jak ja probuje polozyc w lozeczku, to ciagle obraca sie na brzuch i za kazdym razem widze ryczacego sfinksa z nogami miedzy szczebelkami... co 10 minut musze do niej podchodzic. jak spi z nami to spi ciagiem od 22-23 do 6... juz nie mam pomyslow o co sie mlodziez awanturuje :confused:

moja gondolke dalej kocha :) nie spi w niej zbyt duzo na spacerze, troche sie bawi, troche patrzy w niebo czy na drzewa i raz na jakis czas ja biore na rece, zeby cos wiecej zobaczyla. na razie jej to wystarcza. ja mam zwykla spacerowke i poki co nie wyobrazam sobie w niej Haniaka.

marchewka tez Haniowi nie podeszla :zawstydzona/y: w szoku jestem, bo marchewka w porownaniu z mlekiem, ktore je to cud-miod i orzeszki... robimy kilkudniowa przerwe ze sloikami, mam nadzieje, ze nie trafil mi sie niejadek...

Caro jak masz siedzenie kubełkowe to jest ok. bo dziecko tak jakby wpadnie w ten wózek i siedzi prosto, ale jak są takie proste oparcia a dziecko jeszcze samo nie siedzi a rodzice posadzą i dziecko się zsuwa i leży raz w lewo raz w prawo, jakieś takie garbate:(. Czyli ani nie siedzi ani nie leży . Jak dla mnie szkoda dziecka bo wątpię aby było mu wygodnie.

reklama
No bo Danielek jak widzę to duży i silny chłopiec. Na zdjęciu widać że siedzi stabilnie. Ale uwierz Caro nie raz widzę takie małe i chyba niezbyt silne dzieciaki i właśnie nie wiem co skłoniło rodziców do zmiany gondoli na spacerówke.

Do góry