reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lutowe mamy 2016

Ola kubek na allegro bralam, sprzedawca HubiWorld. Połowę wyprawki mam od niego ;) na kubek teraz była darmowa wysyłka
Mi się zdarza oblizac smoczka ;)

Natka mój wczoraj miał pokaz płaczu chyba przez zeby, minę miał słabą [emoji6]

Carolajna dobrze ze nie protestuje :) słodziak :)

Betula mam ochraniacz ale na tej połowie co jest głowa. U nas zasypianie z nogami na czymś to norma, ten typ tak ma chyba [emoji23]

reklama
Hej. Ciężko mi dpusac, bo ciężki czas że starszakiem... bunt na całego... odpampersowanie co raz gorzej, mi brak już cierpliwości i i mam mega dola że sobie z nim nie radzę.

Czujemy się już dobrze, został trochę kaszel. Jutro idziemy na szczepienie. Ciekawe ile Olo waży ;)

Ktoś pytał czy mnie plecy podczas noszenia w chuście bolą. A no nie, spaceruje tak koło godziny i nic mnie nie boli, gorzej jak Ide z wózkiem i musze pchac wózek i mieć Olafa na rękach :/

Przepraszam, ze ostatnio z forum nie wyrabiam... :(

Chce wakacji!!!

Sent from my Nexus 7 using Forum BabyBoom mobile app

Kamaa ja przepraszam że Cię tak brutalnie do rzeczywistości przywołam ale wakacje właśnie trwają. ;)
A tak poważnie to powodzenia na szczepieniu i dużooooo cierpliwości do starszego.

Kamaa nie przepraszaj każdy pisze na tyle na ile ma czas i ochotę:) a czasami tu taka produkcja że póki się nadrobi to już czasu nie ma na odp hihi

Magmich jak mięsko posmakowało to zobaczysz jak rybka wchodzi, moja po łososiu z warzywami jak bekała to ja głowę odwracałam tak przez cały dzień śmierdziało hehe

Bettina tez robilam zakupy u tego sprzedawcy, butelki i smoczki miedzy innymi ;)

Carolajna ale masz dzielnego faceta, moj na pewno by protestowal... i zazdroscimy spaceru nad morzem :)

Kamaa ja to Ci wspolczuje kobieto :( a co ten Twoj buntownik dokladnie odstawia? Moze cos pomozemy...doradzimy...

Natka malemu pewnie kapusta zaszkodzila, dziala wzdymajaco.

Demolka Ty swoja corcie to pewnie w wieku 10 lat jeszcze przytulisz a moj synus to pewnie jak juz bedzie mial ze trzy lata to nie bedzie chcial sie do mamy przytulac :p

PaniAg malo pije z cyca bo malo mleka... malo mleka, bo malo pije. Takie kolo...ale przykro, wiem cos o tym.

Magmich gdzie znalazlas te opsje maruder? Bo u nas wylaczala sie tylko na rekach :/

reklama
Do góry