reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lutowe mamy 2016

Hej.
My też wczoraj nigdzie nie byliśmy. Ale dzisiaj ruszyć sie musimy... wieje, ale nie pada chociaż.

A mój sport ogląda...dużo ogląda...szczególnie tenis, snookera.

Dzisiaj noc wg mnie super. O 2:30 obudziła mnie mokra koszulka dopiero... a Olaf nie mógł cycka złapać taki głaz... a teraz mnie cycek boli..mam nadzieję, że zapalenia nie będzie..

Bettina zdrowia dla męża...no i dla Ciebie :* i cierpliwości ;)

Ola powodzenia w urzędzie. Co Ci tam tak schodzi z becikowym?

Aschlee czekałam na wpis od Ciebie. I na takie wiadomości!!! Aż serce mi się raduje :* a sytuacja z tą matka...straszne :( i jakoś nie wierze, ze nie będziesz do Mikołaja zabawek kupować[emoji14]

Napisane na Nexus 7 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Aschlee superrrrr wiadomości lepszych nie mogłaś usłyszeć. Bardzo się cieszę. A jak czytałam o tej matce to mi łzy w oczach stanęły.
A z zabaweczkami poszalałaś. Masz gdzie to wszystko trzymać?

Battina zdrówka dla mężusia żeby mu szybko przeszło bo wiem jak to jest jak chłopina kontuzjowana i nie może Ci pomóc.

Kamaa zaopatrz się w liście kapusty. Ewentualnie z radą Oli teściowej niech Ci mąż pomoże:)

Oli pewnie wpadł w oko jakiś pan z urzędu dlatego sobie wyprawy tam urządza. My o becikowe zaraz w lutym składaliśmy bo jakbym zaczęła odwlekać to też bym pewnie do teraz tego nie zrobiła.

Magmich slyszalam już na szkole rodzenia o tym sposobie mezowskim ;) ale on by chyba wyhaftowal wszystko a ja bym padła że śmiechu :D

A u mnie całe szczęście papierową robotę załatwił mąż :) ja tylko podpisy skladalam :)

Napisane na Nexus 7 w aplikacji Forum BabyBoom

Magmich tez nie lubie tego brzydkiego zelusia, fuuuj. Wczoraj ogladalam mecz Portugalia Walia, co prawda niecaly, ale jak juz lezalam w lozku to uslyszalam jak BB otwiera czipsy (ogladal ten mecz przed komputerem) no to sie do niego dosiadlam :D

Z becikowym tyle nam sie schodzi, bo ciagle czegos nie mamy. Najpierw zaswaidczenia meza o zatudnieniu i wynagrodzeniu za 2015 rok, potem świadectwa pracy za 2014 rok, bo maz zmienil prace, a dzis sie okazalo, ze brakowalo mi dwoch podpisow meza... wrrrrrrrrrrr nr1.

Demolka zazdroszcze Ci wyjazdu do rodzicow :)

Oczywiscie jak wrcoilam to uslyszalam komentarz od wiadomej osoby" co tak szybko obrocilas? Pewnie tylko od autobusu do autobusu, zeby jak najpredzej wrocic, bo jemu sie tu krzywda dzieje!" wrrrrrrrrrrrr nr2.

Aschlee cieszymy sie razem z Antosiem, ze obeszlo sie tylko na strachu. To prawda, nie nalezy sie przejmowac "blhostkami" typu nieprzespana, noc, nie wiadomo comoze sie wydarzyc. Historia z ta kobieta i dzieckiem to dla mnie tragedia. Nie rozumiem takich ludzi, nawet jesli byla w szoku to nie rozumiem, dla mnie nie ma wytlumaczenia dla tej kobiety.
A Vivi ma super mame, bo jej kupuje tyle zabawek, a nie szurnieta :D

Kamaa potwierdzam, liscie kapusty sa super na bolaca piers. Mi za kazdym razem pomagaja, a zastoj robi mi sie czesto... ostatnio nawet czerwona kapusta dala rade, tylko ona brudzi ubrania, bo kapuste trzeba troche rozbic i puszcza soki...

hej .u nas dziś mniej marudny dzień ,ale Karol ma tak ogromny ślinotok ze już 4 śliniak ma ubrany dziąsła jakby jaśniejsze.. Chyba to zęby.

Ola u nas z becikowym tragedia,chodzi Wam o jednorazowe 1000zl?
bylam w gmninie i powiedziano mi ze owa "jednorazowa zapomoga rodzinna"bo niby tak sięnazywa becikowe trzeba rozmawiać z kierownikiem.kurde to co nie należy mi się !?

Aschle super wieści cieszymy sie z Toba:*
ola u mnie u Mamy takie sa teksy jeszcze z wielka łaska popilnuje wiec zostawiam tylko malego jak nie mam wyboru

reklama
Natka tak to jednorazowa zapomoga rodzinna, czyli becikowe i nalezy Wam sie beickowe, jesli Wasze dochody nie przekraczaja 1922 zl netto na osobe! Dokumenty (sterta dokumentow) skladasz w gminie, masz na to rok od urodzenia dziecka, nie potrzeba rozmawiac z zadnym kierownikiem.
U mnie to tesciowa takie teksty ma, moja mamunia by mi czegos takiego nie powiedziala :D tez zostawia, tylko jak MUSZE...

Do góry