reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

wlasnie ola .jak poszlam po wniosek to slierowaly mnie do kierownictwa bylo to w lutym .zrobie drugie podejście teraz i nie dam sie splawic.

reklama
czy ktoras z Was ma wózek quinny moodd? Jeśli tak to proszę o opinie.i czy do spacerówki można dokupić oslonke na nóżki na zimę?bo na allegro same śpiwory tylko znalazlam

Ja mam. Osłonek jako takich nie ma.

Ręczniki mamy z kapturem z Napiki, Elodie Details i Motherhood.
Ale dla córki kupiłam lata temu w LaRedoute i wiecie co? Są wciąż jak nowe... a z kapturka korzystamy.

Caro to co na zimę planujesz ,jakoś śpiworek ?slyszalam ze z maxi cosi tez pasuja do tego modelu.jak się czujesz wogole?który to tydz?:)

Aschlee kamień z serca. Cieszę się bardzo że wszystko ok. Matki nie będę komentować :(.

U nas z becikowym zero problemu, jakiś wniosek musiałam wypełnić i akt urodzenia małego dołączyć, a do skarbówki o zarobki oni sami składają zapytanie . Po tygodniu już miałam decyzję na piśmie że otrzymam :D.

Ja rzadko kiedy małego zostawiam. Wszędzie chodzi z mną :). Raz został tylko z teściową jak szłam na pogrzeb i raz z moją siostrą. Jak śpi i wyskakuję na bardzo szybkie zakupy to zostaje z braćmi i do tego tel w gotowości ;). Ale zazwyczaj chodzi ze mną i braćmi i robimy zakupy na spokojnie :). Nawet na fitness ze mną chodzi 3 razy w tyg. Tam go wszyscy uwielbiają a najbardziej mój trener bo w listopadzie sam zostanie ojcem i już nie może sie doczekać. Miał być Franiu i zostać kolegą Tymka i mieli razem w piłkę nożną grać ale będzie Łucja :D.
Jak sobie pomyślę że niedługo miałabym wrócić do pracy i go zostawić to już bym po kątach płakała :(.

Aschlee super sie ciesze,ze malutka zdrowa!

My becikowego nie dostaniemy. Taki bajer.

Tez nie zostawiam z nikim Bobasa. Czasem z mężem ale musze go nauczyc zostawania z babciami. Nigdzie mi sie nie spieszy ale nie chce miec potem strachliwego dziecka;) A tak serio to czasem trzeba samemu coś zalatwic i wtedy sie przyda.

Szykujemy kapiel z babyswimmerem, Maly to kocha!

Magmgch od poniedziałku daje wieczorem do mleka pół łyżeczki mam tą z nestle bez smaku dodatkowego.
co do becikowegoto pamiętajcie że jeśli ktoś teraz trochę przekroczy to niech spróbuje złożyć od września bo to będzie nowy okres zasiłkowy. i mogą być mniejsze dochody.

paniAg przekraczacie dochodami?
domolka dzięki za info;)
u nas dziś maluszek spokojniejszy :) zaraz kąpiel a teraz maly bawi sie wiec nie przeszkadzam mu:)

Ola i ona sie dziwi że jej nie zostawiasz małego. po takim komentarzu wogóle bym jej nie zostawiła- taki skorpionik ze mnie:))
my po szczepieniu Alicja na 6900 i 66 cm. pielęgniarka dwa razy mierzyła bo wyszło że w miesiąc 4 cm urosła ale ja stawiam że ostatnio się kopneli. Ala była bardzo bardzo dzielna aż mnie zatkalo jak zapłakala przy wkłuciu i przestała! pielęgniarka nie skończyła mówic że może płakać bo to szczypie-też była w szoku.

a i Dostalyśmy skierowanie do poradni rehab. bo młoda zamiast uczyć się przekrecac i raczkowac zaczyna na nogi wstawać! i lekarka chce być pewna że jej nic nie przeszkadza w leżeniu na brzuchu.tłumaczyłao że ona nie lubi i jej nie zmuszeni bo pół min i jest ryk!

Asch :))))

reklama
Do góry